Sport

Atmosferă incendiară la Dinamo – Poli Timișoara, meciul de play-off pentru “câini”. PCH, mesaj rasist la adresa fanilor bănățeni. Video

Atmosferă de meci mare la Dinamo - Poli Timișoara, însă nu au lipsit scandările rasiste, mai ales că pe Arcul de Triumf au fost prezenți și ultrașii Rapidului.
12.03.2023 | 13:18
Peste 7.000 de suporteri au fost prezenți la Dinamo - Poli TImișoara
ADVERTISEMENT

Dinamo luptă în meciul cu Poli Timișoara pentru calificarea în play-off, iar galeriile ambelor echipe s-au mobilizat exemplar pentru acest meci, mai ales că și bănățenii sunt într-o situație extrem de dificilă.

Atmosferă de meci mare la Dinamo – Poli Timișoara

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor oferă unul dintre cele mai interesante meciuri, cel puțin la nivel de suporteri: Dinamo – Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT

7.500 spectatori au ținut să fie prezenți la primul meci al lui Dinamo sub noul patronaj, iar „câinii” pot lupta pentru promovare, după un sezon în care s-au luptat pentru supraviețuire.

Jandarmeria Română s-a pregătit în mod special pentru acest meci cu grad ridicat de risc, ținând cont de problemele din trecut dintre cele două galerii rivale. Trupe călare, forțe de ordine în număr mare pe lângă stadion și echipați ca de război.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo vânau ultimele bilete la stadion. Noii acționari, prezenți la primul meci al lui Dinamo

Reporterii FANATIK au surprins și câțiva suporteri ai lui Dinamo care încercau să își procure bilete la meci pe ultima sută de metri. La partida cu Poli Timișoara sunt prezenți peste 7.500 de fani.

Noii acționari ai clubului alb-roșu sunt și ei prezenți la meci însă au fost extrem de discreți și nu au dorit să se afișeze, urcând la lojă direct din parcarea stadionului.

ADVERTISEMENT

Pe stadionul Arcul de Triumf sunt prezenți și „dulăii” de la echipa de handbal, în frunte cu Alex Pascual, dar și alte personaje importante din sportul românesc și ale clubului Dinamo.

Suporterii lui Dinamo, atmosferă incendiară încă dinainte de starul partidei. Ultrașii Rapidului, alături de fanii lui Poli

Galeria lui Dinamo a creat o atmosferă senzațională încă din startul partidei, iar tribuna în care stă Peluza Cătălin Hîldan este arhiplină, singura zonă liberă este una tampon, între cele două grupuri de suporteri.

ADVERTISEMENT

Timișorenii s-au făcut de asemenea auziți, fiind susținuți și de câțiva suporteri ai Rapidului, care au venit îmbrăcați în vișiniu și cu steagurile echipei. Este vorba despre grupul Orginal Rapid, care a scandat împotriva rivalilor.

Coreografia suporterilor lui Poli Timișoara
Coreografia suporterilor lui Poli Timișoara

Suporterii lui Poli Timișoara și Rapid au pregătit și o coreografie cu sute de steaguri violet și un banner cu mesajul „Până la capăt”. Nu au lipsit nici materialele pirotehnice.

Suporterii lui Dinamo au declanșat de asemenea fiesta în peluză și au aprins mai multe torțe și fumigene. Crainicul stadionului a anunțat la stația de amplificare a stadionului că meciul ar putea fi oprit dacă ultrașii vor mai arunca în teren petarde.

Mesaj rasist al Peluzei Cătălin Hîldan

Peluza Cătălin Hîldan nu a ratat șansa să ironizeze frăția dintre Poli Timișoara și Rapid, însă au făcut-o cu un mesaj rasist: „Tot în negru/ Tot cu negri”, aluzie la prezența fanilor „giuleșteni” la meci.

Mesaj rasist al PCH la adresa rapidiștilor
Mesaj rasist al PCH la adresa rapidiștilor.

Galeria lui Dinamo a fredonat și un celebru cântec cu tentă rasistă la adresa Rapidului, iar suporterii „alb-vișinii” au răspuns și au scandat numele echipei lor, în timișorenii au scandat: „Rapid Giulești”.

Suporterii lui Dinamo, noi ironii la adresa fanilor Rapidului
Suporterii lui Dinamo, noi ironii la adresa fanilor Rapidului

Iar ironiile dinamoviștilor la adresa rapidiștilor și timișorenilor au continuat cu un nou mesaj: „Văzând cine v-a însoțit/ Atenție la portofel, portmoneu, portvizitiu”.

ADVERTISEMENT