Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 2 martie 2020. Facem, din nou, profit cu două ponturi. Ne dublăm banii pe două dueluri din Anglia

02.03.2020 | 10:39
Cota 2 la pariuri din 2 martie 2020 Facem din nou profit cu doua ponturi Ne dublam banii pe doua dueluri din Anglia
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 2 martie 2020. Facem, din nou, profit cu două ponturi. Ne dublăm banii pe două dueluri din Anglia. Mizăm pe partida din Championship, Middlesbrough – Nottingham Forest, și pe meciul din FA Cup, Portsmouth – Arsenal.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 2 martie 2020. Middlesbrough – Nottingham Forest

Middlesbrough trece printr-o formă de moment catastrofală, cu cinci remize și șase înfrângeri, în toate competițiile. Ultima victorie dateaza din 1 ianuarie, atunci când s-a impus cu 2-0 în deplasare la Preston.

ADVERTISEMENT

Locul ocupat în Championship este și el unul rușinos, aflându-se în acest moment pe loc retrogradabil, însă cu o victorie în această seară poate să urce trei locuri în clasament până pe poziția a 19-a.

De partea cealaltă, Nottingham Forest se află la polul opus și are o singură înfrânger în ultimele cinci etape, rezultatele pozitive au ajutat-o să urce până pe locul patru în clasament, la doar patru puncte de podium.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm să continue pe același trend ascendent în lupta pentru promovare și să nu piardă această partidă. Cota pentru x2 este 1,46.

Cota 2 la pariuri din 2 martie 2020. Portsmouth – Arsenal

Optimile FA Cup ne aduc un duel extrem de dezechilibrat. De la ora 21:45, pe Fratton Park, Portsmouth o întâlnește pe Arsenașl. Gazdele se află în liga a treia din Anglia pe loc de baraj pentru promovarea în Championship, la trei puncte în spatele poziției ce duce direct în liga a doua. Au trecut de patru tururi până la duelul cu tunarii și le-au eliminat pe Harrogate, Altrincham, Fleetwood şi Barnsley.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții vin după eliminarea surprinzătoare din Europa League, când au pierdut în prelungiri cu 1-2 împotriva celode la Olympiacos, golul care i-a trimis acasă fiind marcat în minutul 119.

Înaintea acestui eșec, Arsenal a avut o serie de zece partide fără îngrângere, în toate competițiile, șase au fost victorii și patru s-au terminat la egalitate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm să răzbune eliminarea rușioană printr-o calficare în turul următor din FA Cup, cota pentru 2 solist este 1,48.

ADVERTISEMENT