Fotbal international

Courtois, pus la zid după înfrângerea cu Eibar: “E cel mai slab transfer din istoria lui Real Madrid!”

26.11.2018 | 15:18
Courtois pus la zid dupa infrangerea cu Eibar E cel mai slab transfer din istoria lui Real Madrid

Thibaut Courtois a fost scos “țap ispășitor” după prima înfrângere a lui Real Madrid cu Santiago Solari pe banca tehnică a echipai. Fanii furioși au cerut ca goalkeeperul belgian să fie scos din echipă, catalogându-l drept “cel mai slab transfer din istoria clubului.” Real Madrid a pierdut cu scorul de 3-0 meciul disputat în deplasare cu Eibar, în runda cu numărul 13 din Primera Division.

Până la meciul de sâmbătă, Eibar marcase doar de 3 ori în poarta galacticilor de-a lungul timpului. De această dată, a reușit să îi marcheze 3 goluri doar lui Courtois. Coșmarul belgianului a început în minutul 16, când Gonzalo Escalante a reușit deschiderea scorului. Courtois a mai primit două goluri în cea de-a doua repriză, într-un interval de timp foarte scurt. Sergi Enrich a marcat golul de 2-0, în timp ce Kike, fost jucător la Middlesborough, a închis tabela la 3-0.

Thibaut Courtois, “țap ispășitor” după Eibar – Real Madrid 3-0

“Chelsea a făcut o super afacere prin vânzarea lui Thibaut Courtois. Greșeala lui a costat-o din nou pe Real Madrid”, este mesajul postat de un utilizator Twitter. “Courtois primește goluri și pe dreapta, și pe stânga, și pe centru. Un transfer de care Real Madrid nu avea nevoie”, a mai scris un fan, în timp ce altul a postat: “Tot ce face Courtois este să scoată mingile din poartă în repetate rânduri. Am spus-o din prima zi, Keylor Navas și-a pierdut fără motiv postul de titular.”

Mesajele fanilor au curs pe rețelele de socializare, din ce în ce mai mulți fiind de acord că fostul portar al lui Chelsea nu merită să fie în echipa Realului. “Thibaut Courtois a primit în ultima lună mai multe goluri decât a primit Kepa Arrizabalaga în tot sezonul”, este un alt mesaj de pe Twitter. Suporterii madrileni sunt convinși că portarul costarican Keylor Navas merită să fie în primul 11 în locul lui Courtois.