Fotbal intern

Craiova a mai vândut un jucător! Oltenii au cedat un atacant în prima ligă cipriotă

30.01.2019 | 10:36
Dominik Glavina a jucat de 9 ori în tricoul Universității Craiova

Universitatea Craiova se pregătește să dea lovitura pe piața transferurilor și să-l vândă pe o sumă uriașă pe Alexandru Mitriță în Statele Unite ale Americii. Până atunci, oltenii au mai bifat o mutare. Intrat pe lista neagră a italianului Mangia, Dominik Glavina a fost dat la Enosis Neon Paralimniou, formație din prima ligă cipriotă. Mutarea fostului internațional de tineret al Croației a fost deja anunțată pe o rețea de socializare.

Dominik Glavina a ajuns la Universitatea Craiova anul trecut, dar și-a trecut în palmares un trofeu alături de olteni. Croatul a câștigat Cupa României și a pierdut Supercupa, într-un meci câștigat în cele din urmă de CFR Cluj pe vremea când ardelenii erau pregătiți de Edward Iordănescu. Glavina a început fotbalul mare la Varazdin, apoi, în 2012, a semnat cu Beitar Ierusalim. Slaven Belupo, Inter Zapresic și Rudar Velenje sunt celelalte formații la care a mai evoluat atacantul.

Craiova l-a vândut și pe Dominik Glavina! Dominik
Mesajul postat de noua echipă a croatului

Craiova l-a vândut și pe Dominik Glavina!

Cea mai bună perioadă din cariera lui Dominik Glavina a avut loc la Velenje acolo unde croatul a marcat de 16 ori. A urmat transferul în Liga 1 Betano, însă atacantul nu a rupt gura târgului. A intrat de 9 ori pe teren în tricoul Universității Craiova fără să înscrie vreun gol. Între timp, croatul se antrena cu echipa a doua a oltenilor. Noua formație a lui Glavina are probleme serioase. Trupa condusă de danezul Carit Falch este pe locul 10 în clasament și are sanse reduse să intre în lupta pentru play off.

Enosis Neon Paralimniou a acumulat numai 13 puncte în urma a 18 jocuri și a marcat doar de 14 ori. Mai mult de atât, ultimele cinci jocuri pentru echipa croatului au însemnat 2 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri. De remarcat că Universitatea Craiova nu a reprezentat primul contact pe care atacantul l-a avut cu fotbalul din România. Cât timp a evoluat pentru Varazdin, croatul a prins în 2011 în dubla din UEFA Europa League contra celor de la Dinamo București.

  • 1 prezență a avut Dominik Glavina în tricoul echipei naționale de tineret a Croației
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri