News

Crimă abominabilă în Argeș. O asistentă de la Medicina Legală a fost ucisă de soț cu ciocanul de șnițele

Tragedie la Curtea de Argeș. Femeie omorâtă de soț cu un ciocan de șnițele, în urma unui conflict care a degenerat
09.04.2024 | 18:06
Crima abominabila in Arges O asistenta de la Medicina Legala a fost ucisa de sot cu ciocanul de snitele
Bărbat reținut pentru crimă după ce și-a ucis soția cu un ciocan de șnițele. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.to / ziarulprofit.ro
ADVERTISEMENT

O crimă îngrozitoare a șocat Curtea de Argeș. Un individ din acest municipiu a fost arestat după ce și-a omorât partenera într-un mod brutal, folosind ciocanul de șnițele.

Femeie ucisă de soț cu ciocanul de șnițele

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, pe 6 aprilie, în locuința din zona Capul Dealului, unde cei doi parteneri locuiau.Victima, Mihaela F., era o asistentă medicală chiar la Medicină Legală, în vârstă de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost ucisă de soțul ei, un bărbat de 43 de ani, care avea antecedente penale și fusese condamnat anterior. Conform primelor investigații, se pare că bărbatul, a fost în stare de ebrietate, când a început să o lovească pe soția sa cu ciocanul de snitele, pe fondul unui conflict mai aprins.

Imediat după ce a văzut că femeia este în stare de inconștiență, bărbatul s-a dus la mama sa să îi spună ce s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112. Ulterior, potrivit Ziarul Profit, bărbatul a dus-o pe soția sa, grav rănită și sângerând abundent, la camera de urgență a Spitalului din Curtea de Argeș.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui fapt, încercarea sa de a scăpa de acuzații, individul a declarat autorităților că soția sa a căzut și s-a lovit la cap, însă anchetatorii au găsit urme de sânge pe ciocanul de șnițele din bucătărie, precum și alte dovezi care contrazic ceea ce a spus bărbatul.

Ba mai mult, acesta le-ar fi spus anchetatorilor ca nu mai știe ce s-a întâmplat. Cercetările polițiștilor argeșeni continuă pentru a găsi toate detaliile necesare care să conducă la clarificarea circumstanțelor crimei și pentru ca individul să primească o pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Femeia s-a stins din viață după două zile de agonie

Acesta a fost reținut duminică sub acuzația de tentativă de omor. Însă, luni seara, victima nu a mai putut lupta, date fiind rănile foarte grave și s-a stins la Spitalul Județean din Pitești, iar asta a condus și la arestarea bărbatului pentru 30 de zile cu o altă acuzație mai gravă și anume de omor calificat.

Sursa citată mai arată că trupul neînsuflețit al Mihaelei se află încă la Institutul de Medicină Legală Argeș, iar conform rudelor, femeia po să fie înmormântată în cimitirul din Noapteș, cartierul în care s-a născut și a crescut.

ADVERTISEMENT

Se pare că individul nu este la prima vedere cu închisoarea și ajunge după gratii. Observator notează că acest a mai avut condamnări pe numele său și chiar a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava pentru furt și tâlhărie.

 

ADVERTISEMENT