News

Caz șocant lângă Timișoara: un bărbat și-a înjunghiat soția, a dat foc casei, apoi a fost găsit carbonizat

Un caz de-a dreptul șocant s-a petrecut lângă Timișoara, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat soția, a dat foc casei, apoi a fost găsit carbonizat.
08.04.2024 | 13:44
Caz socant langa Timisoara un barbat sia injunghiat sotia a dat foc casei apoi a fost gasit carbonizat
Gest șocant al unui bărbat, lângă Timișoara: și-a înjunghiat soția, a dat foc casei, apoi a fost găsit carbonizat. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Timiș a comis un gest șocant, luni, 8 aprilie, chiar în apropiere de Timișoara. Acesta și-a înjunghiat soția, a dat foc casei în care locuia cu aceasta, apoi trupul său a fost găsit carbonizat.

Gest șocant al unui bărbat, lângă Timișoara: și-a înjunghiat soția, a dat foc casei, apoi a fost găsit carbonizat

Acest caz dramatic din vestul țării s-a petrecut în prima parte a zilei. Astfel, înainte de ora 12.00, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma, din localitatea Moșnița Veche, a avut loc o altercație între un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că femeia prezenta o plagă la nivelul gâtului. Victima fusese înjunghiată. O ambulanță deplasată în zonă a transportat-o pe femeie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta se află într-o stare gravă, iar doctorii încearcă să îi salveze viața.

Vecinii, cei care au alertat autoritățile, spune că femeia înjunghiată a cerut ajutor. ”Soțul a tăiat-o la gât. Noi, când am ieșit afară cu soțul meu, am auzit larma, gălăgia. Numai ce ajunsesem din oraș.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns, femeia era tăiată la gât, la poartă la mine. A intrat la mine, a stat acolo cât am sunat la salvare. Cred că a trecut mai bine de jumătate de oră până a venit ambulanța. A stat fata acolo, tăiată la gât”, a povestit o vecină, pentru Antena 3 CNN.

După ce și-a atacat soția cu un cuțit, bărbatul a dat foc unei încăperi din casa unde locuia cu partenera sa de viață. Agenții de la Poliție au găsit cadavrul acestuia carbonizat în anexa pe care a incendiat-o la scurtă vreme după ce și-a înjunghiat soția.

ADVERTISEMENT

Pompierii ajunși în zonă au reușit să localizeze incendiul, apoi au încercat să recupereze cadavrul carbonizat. Cercetările ai scos la iveală că victima ar fi soțul femeii agresate.

Șase copii aveau cei doi soți

După această tragedie, șase copii, de la un bebeluș până la un adolescent în vârstă de 14 ani, au rămas fără tată. Minorii sunt sunt panicați și devastați de durere. Mama lor este în stare critică.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile, rudele lor au ajuns la fața locului și i-au luat din casa groazei. Se pare că scandalul între membrii acestei familii a început încă de azi-noapte. Atunci, femeia a sunat la 112 după ce soțul a amenințat-o că o ucide.

ADVERTISEMENT