News

Criminalul de la Iași susținea că și-a uitat un hanorac în casa victimelor. Ce au descoperit anchetatorii la locul faptei

Ahmed Sami El Bourkardi susținea că și-a uitat un hanorac acasă la cei doi studenți. Anchetatorii au găsit urme că haina ar fi fost arsă, în cada vilei.
24.12.2021 | 08:01
Criminalul de la Iasi sustinea ca sia uitat un hanorac in casa victimelor Ce au descoperit anchetatorii la locul faptei
Ahmed Sami El Bourkardi susținea că și-a uitat un hanorac acasă la cei doi studenți. Sursa foto: Colaj Fanatik / Poliția Română
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii în cazul morții celor doi studenți din Iași uciși în propria casă. Ahmed Sami El Bourkardi le-ar fi spus anchetatorilor despre existența unui hanorac roșu, pe care l-a uitat în casa cuplului.

Astfel, după ce el a mărturisit că și-a uitat un hanorac roșu în vila în care locuiau cu chirie cei doi tineri, oamenii legii au găsit în casă o manșetă roie, care ar putea fi parte a hainei despre care vorbește Ahmed Sami El Bourkardi, relatează BZI.

ADVERTISEMENT

Ahmed Sami El Bourkardi a spus că și-a uitat un hanorac în casa cuplului

Conform sursei, oamenii legii cred că studentul în vârstă de 20 de ani și-a dat seama că acest hanorac ar putea fi găsit în casă, așa că a decis să vorbească despre existența sa.

„Probabil a realizat că în casă ar putea fi găsit rămășițe din hanoracul respectiv și de aceea a declarat că l-a uitat la Youssef Ajniyah”, a precizat o persoană din cadrul anchetei.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, suspectul crimei din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Curtea de Apel Iași a aprobat cererea procurorilor, iar decizia este una definitivă.

Ahmed Sami El Bourkardi spune că este nevinovat

Avocata tânărului spune că el își susține nevinovăția. De asemenea, el chiar a spus că au mai existat două persoane care au fost în vila respectivă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre doi bărbați, de 25 și 26 de ani. Conform avocatei, una dintre vecinele cuplului susține această teorie.

Cea care îl apără pe Ahmed Sami El Bourkardi a precizat că nu a fost găsită nici arma crimei și nici mobilul acesteia.

ADVERTISEMENT

„Se consideră nevinovat şi acum a fost condus la parchet pentru că urmează să îi ia pantofii cu care s-a întors din Italia.

El a declarat că au mai fost doi bărbaţi, în vârstă de 25-26 de ani, iar acest lucru este susţinut şi de una dintre vecine.

Acesta a susţinut că pe data de 8 când a venit acasă a văzut un tânăr, slab, cu păr relativ lung tuns castron.

Nu a fost găsit mobilul crimei, arma crimei nu a fost găsită, mai este o pereche de pantofi, o pereche de urme care nu s-a dat publicităţii”, a spus avocata, conform BZI.

ADVERTISEMENT
Tags: