Life

Crina Mardare, noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva. Artista o înlocuiește pe Ozana Barabancea

Crina Mardare este noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva, începând cu sezonul 17. Artista a înlocuit-o pe Ozana Barabancea, care rămâne la masa juriului.
11.04.2022 | 13:50
Crina Mardare noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva Artista o inlocuieste pe Ozana Barabancea
Crina Mardare, noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva, o înlocuiește pe Ozana Baranbancea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Crina Mardare este noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva. Emisiunea va avea premiera în curând la Antena 1, cu noi concurenți pregătiți să impresioneze juriul cu transformările lor.

Crina Mardare, noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva

Vestea vine după ce săptămâna trecută Antena 1 a anunțat că Adriana Trandafir îl înlocuiește pe Cristi Iacob la actorie.

ADVERTISEMENT

Crina Mardare o înlocuiește pe Ozana Barabancea la canto, în pregătirea momentelor. Aceasta va lucra cu vocile celor opt cupluri de vedete din sezonul 17 Te cunosc de undeva.

„Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari.

ADVERTISEMENT

Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva!, ne omoară! (râde). Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!

Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure.”, a transmis Crina Mardare pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Cristi Iacob și Ozana Barabancea nu vor mai fi implicați în pregătirea momentelor concurenților.

Sezonul 17 vine cu câteva schimbări în cadrul show-ului de la Antena 1. Cosmin Seleși nu mai prezintă alături de Alina Pușcaș, iar în locul său a venit Pepe.

ADVERTISEMENT

Juriul va fi în continuare format din Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob.

Cuplurile de concurenți sunt următoarele: Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu.

ADVERTISEMENT