Life

Antena 1 confirmă Fanatik: Pepe prezintă cel mai nou sezon “Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș

Antena 1 confirmă informația publicată, în exclusivitate, de FANATIK: Pepe prezintă cel mai nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", alături de Alina Pușcaș.
23.03.2022 | 12:23
Antena 1 confirma Fanatik Pepe prezinta cel mai nou sezon Te cunosc de undeva alaturi de Alina Puscas
Pepe și Alina Pușcaș prezintă sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Au început filmările pentru cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate, în luna ianuarie.

Pepe, noul prezentator de la “Te cunosc de undeva”: “Vin la platou ca acasă”

Antena 1 anunță că show-ul vine cu o mulţime de surprize și confirmă informațiile publicate de site-ul nostru. Astfel, după ce contractul lui Cosmin Seleși nu a mai fost prelungit, Pepe – care nu este deloc străin de show – o să prezinte Te cunosc de undeva, împreună cu Alina Pușcaș.

ADVERTISEMENT

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a ‘restitui’ personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a declarat Pepe, conform comunicatului transmis de postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Pepe a câștigat două sezoane ale emisiunii

Cântărețul Pepe a câștigat două sezoane ale show-ului, sezonul 3, respectiv sezonul 4, iar alegerea celor de la Antena 1 nu a fost deloc surprinzătoare nici măcar pentru Cosmin Seleși care, conform surselor noastre, a știut cine o să-i ia locul în emisiune.

„Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”, spune Pepe.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș: “Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional”

Schimbarea a fost primită cu entuziasm de Alina Pușcaș care îl cunoaște pe artist de mai bine de 10 ani.

Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros”, a declarat Alina Puşcaş.

ADVERTISEMENT

Când începe noul sezon Te cunosc de undeva

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! va avea premiera, în curând, la Antena 1.

Conform postului TV, show-ul, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Cine sunt concurenții noului sezon Te cunosc de undeva

FANATIK a aflat și cine sunt cei 16 concurenți “Te cunosc de undeva”, pe care telespectatorii îi pot urmări în sezonul 17 al show-ului de transformări, la Antena 1. VEZI AICI  cele opt echipe de la “Te cunosc de undeva”, sezonul 17.

 

 

ADVERTISEMENT