Fotbal intern

Cristi Bălgrădean şi-a prelungit contractul cu FCSB! Pe ce perioadă a semnat titularul. FANATIK confirmat

09.05.2019 | 13:46
Cristi Balgradean sia prelungit contractul cu FCSB Pe ce perioada a semnat titularul FANATIK confirmat

Cristi Bălgrădean va continua la FCSB. Aşa cum FANATIK a anunţat după meciul câştigat de roş-albaştrii cu 2-0 pe “Ion Oblemenco”, portarul şi-a prelungit contractul cu echipa lui Mihai Teja până la 30 iunie 2020. 

Cristi Bălgrădean şi-a prelungit contractul cu FCSB! Rămâne până în 2020

FCSB a făcut anunţul pe site-ul oficial: “Roş-albaştrii anunță ca portarul Cristian Bălgrădean a semnat prelungirea contractului cu FCSB până la 30 iunie 2020. Clubul și jucătorul au oficializat înțelegerea în această dimineață, la Baza Sportivă FCSB. FCSB îi mulțumește pentru evoluțiile de până acum și îi urează mult succes în tricoul echipei noastre în continuare!”

Imediat după meciul cu Universitatea Craiova, portarul a declarat că pentru el FCSB rămâne prima opţiune: “Am discutat cu preșidentele acum o săptămână. Vom vedea. Pentru mine, clar prima opțiune va fi Steaua”, a spus Bălgrădean, conform Telekom Sport.

Cristi Bălgrădean a venit la FCSB în iarna anului 2018 după ce Gigi Becali l-a vândut pe titularul din poartă la acea vreme, Florin Niţă, la Sparta Praga. Evoluţiile portarului adus de la Chiajna au fost foarte bune, deşi au fost momente în care a fost ţinut pe banca de rezervă de Andrei Vlad, portarul adus pentru 400.000 de euro.

Cristian Balgradean in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,
Cristian Balgradean in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Andrei Vlad şi Răzvan Ducan, ceilalţi portari din lotul FCSB

Gigi Becali a făcut o adevărată afacere cu Bălgrădean. L-a transferat cu 50.000 de euro de la Concordia Chiajna, iar în ultimul an și jumătate, cota portarului s-a dublat, fiind acum la 1,2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În actuala stagiune, Bălgrădean a fost titular în 32 de meciuri din Liga 1 şi 5 meciuri din preliminariile din Europa League. Ceilalţi portari din lotul FCSB sunt Andrei Vlad (20 ani) şi Răzvan Ducan (18 ani). FCSB l-a testat în acest debut de sezon pe Andrei Vlad pe postul de titular, însă tânărul a avut evoluţii ezitante şi Bălgrădean a revenit rapid între buturile echipei.

  • 10 e numărul echipelor la care a evoluat Cristi Bălgrădean (Atletico Arad, Minerul Lupeni, ACS Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, U Craiova, Concordia Chiajna și FCSB)
  • 1,2 milioane de euro e cota lui Cristi Bălgrădean
  • 5 goluri a încasat FCSB în play-off, în 8 a doua apărare după CFR Cluj 
Tags: