Fotbal intern

Cristi Manea, interviu după transferul la FCSB. “Sper să fiu talismanul norocos al echipei!” Cum a fost convins să semneze! EXCLUSIV

03.09.2019 | 12:38
Cristi Manea interviu dupa transferul la FCSB Sper sa fiu talismanul norocos al echipei Cum a fost convins sa semneze EXCLUSIV

Cristi Manea a semnat cu FCSB în cursul zilei de luni, 2 septembrie, iar fundașul a oferit pentru FANATIK primul interviu după transferul său la vicecampioana României. Internaționalul român a explicat de ce a semnat cu gruparea roș-albastrăși cum a fost convins să rămână în Casa Pariurilor Liga 1. Mai mult, Cristi Manea a dezvăluit ce obiectiv are la gruparea finanțată de Gigi Becali și ce șanse are FCSB să câștige titlul în sezonul 2019 – 2020.

Cristi Manea, interviu după transferul la FCSB

Cum ai luat decizia de a semna cu FCSB?

FCSB a fost și va rămâne una dintre echipele favorite ale fotbalului românesc. Este o onoare sa activez la o echipa de renume datorită performanței și a longevității.

Ai fost greu de convins?

Decizia de a alege FCSB a fost ușoară pentru că mi-a pus în perspectivă multe aspecte avantajoase. Mă bucur că rămân în Liga 1 și cu siguranță vom face performanță împreună.

Ce obiectiv ai la FCSB?

Scopul este câștigarea campionatului și Cupei. Bineînțeles că mă gândesc pe viitor și la calificarea în cupele europene.

Crezi că vei putea câștiga cu FCSB titlul cum ai făcut-o și cu CFR Cluj?

Șansele au fost de multe ori de partea FCSB și cu siguranță vom munci dublu pentru a ne asigura victoria. Sper eu să fiu talismanul norocos al echipei.

Gigi Becali trebuie să plătească 2,5 milioane dacă vrea să-l cumpere pe Cristi Manea

Cristi Manea a ajuns la FCSB sub formă de împrumut, iar Gigi Becali ar urma să plătească 2,5 milioane de euro dacă dorește să-l cumpere pe fundașul care a făcut parte din lotul echipei naționale a României U21 la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino în vara anului 2019.

Internaționalul român este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naționale a României, după ce Victor Pițurcă a decis să îi dea credit fundașului în meciul amical cu Albania, atunci când fotbalistul avea 16 ani și zece luni. Astfel, Cristi Manea a devansat nume grele precum Sepi, Balaci și Kovacs.

  • 4.000.000 de euro este cota lui Cristian Manea, conform transfermarkt.com
  • 2 titluri are Cristi Manea în Casa Pariurilor Liga 1, ambele cu CFR Cluj (2017 – 2018 și 2018 – 2019)