Life

Cristi și Adelina Chivu, gest de omenie pentru fiul actriței Elvira Deatcu. Cum l-au ajutat pe tânărul plecat la facultate în Italia

De ce le este etern recunoscătoare Elvira Deatcu lui Cristi și Adelinei Chivu. Cum l-au ajutat cei doi pe fiul ei, în Italia.
25.09.2022 | 16:59
Cristi si Adelina Chivu gest de omenie pentru fiul actritei Elvira Deatcu Cum lau ajutat pe tanarul plecat la facultate in Italia
Cristi și Adelina Chivu, gest de omenie pentru fiul actriței Elvira Deatcu. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Elvira Detcu a povestit cum au ajutat-o Cristi Chivu și soția lui, Adelina. Totul a fost pentru fiul acesteia, plecat la studii în Italia.

Cum au ajutat-o Cristi Chivu și soția lui, Adelina pe Elvira Deatcu

Actrița Elvira Deatcu a povestit cum au ajutat-o Cristi Chivu și soția lui în unele dintre cele mai grele momente din viața sa, când fiul ei a fost aproape să rămână pe străzi, dar cu ajutorul celor doi, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce fiul acesteia a dat la facultate în Milano și nu își găsea cazare. Legea din Italia este concepută în așa fel încât studenții au nevoie de un garant cu salariu permanent care să locuiască acolo.

Dar Elvira Deatcu nu avea pe nimeni, așa că a apelat la Cristi și Adelina Chivu, cărora le-a mulțumit pentru că au ajutat-o atât pe ea, cât și pe fiul ei să poată sta în Italia și să studieze.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul și soția lui au fost alături de familia Elvirei Deatcu mai mult decât familia, a spus aceasta.

„În aprilie nu avea casă. Era în gazdă la un prieten. Am trecut printr-un coșmar.

Pe această cale le mulțumesc Adelinei și lui Cristi Chivu pentru că ne-au fost mai mult decât niște rude, prieteni. Ca și când ne-am fi știut de-o viață. Ne-au ajutat într-un moment extrem de greu al nostru”, a spus actrița într-un interviu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

De ce a ajuns fiul actriței în această situație

Actrița Elvira Deatcu a explicat mai pe larg de ce se afla fiul ei în această situație. Luca, fiul Elvirei Deatcu, a intrat la Milano la facultate, dar probleme au fost atunci când tânărul a vrut să își caute cazare.

Au găsit o agenție și au stabilit un contract, dar mai era nevoie de ceva: un garant cu salariu permanent pe teritoriul Italiei.

ADVERTISEMENT

Fiul actriței era foarte aproape de a rămâne fără adăpost, după cum a spus chiar ea.

„Unui român astăzi nu-i mai oferă nimeni astăzi cazare în Milano și am vrut să avem prin agenție un contract ferm, pe o perioadă lungă, ca să intre și el în toate celelalte drepturi, tot ce înseamnă statutul de student.

Pentru că nu stă 6 luni. Atunci ni s-a cerut un garant cu salariu permanent pe teritoriul Italiei. Ei ne-au ajutat pentru că nu aveam nicio șansă.

 Copilul mai avea un pic și dormea la metrou. Au fost niște momente groaznice”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: