Life

Cum arată fiul Elvirei Deatcu și de ce e nevoit să stea departe de mama lui. „Bine că n-am atât de mult timp liber pentru tristeți”

Actrița din serialul Vlad, Elvira Deatcu, este foarte mândră de fiul său, care studiază în străinătate, însă recunoaște că despărțirea de el este foarte grea.
12.01.2022 | 19:12
Cum arata fiul Elvirei Deatcu si de ce e nevoit sa stea departe de mama lui Bine ca nam atat de mult timp liber pentru tristeti
Fiul Elvirei Deatcu este student la o facultate din Italia. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Elvira Deatcu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de către publicul din Româania. Ea s-a făcut remarcată atât prin rolurile interpretate în filmele și serialele românești, cât și pe scena teatrului. Recent, a putut fi urmărită, pe micile ecrane, în producția de televiziune „Vlad”.

Actrița este extrem de mândră de fiul său cel mare, băiatul este student la Arhitectură, la o facultate din Milano. Luca a petrecut sărbătorile de iarnă în țară, alături de familie, iar acum a venit momentul să se întoarcă în Italia.

ADVERTISEMENT

Printr-o postare pe rețelele de socializare, actrița și-a exprimat tristețea cu privire la despărțirea de copilul său.

„Au trecut atât de repede cele 2 săptămâni”

Elvira Deatcu se poate mândri atât cu o carieră de succes, cât și cu o familie împlinită. Actrița care interpretat-o pe Delia Lazăr în serialul Vlad este căsătorită de 12 ani cu Horea, cu care are împreună doi băieți, Luca și Filip.

ADVERTISEMENT

Luca, fiul cel mare al actriței Teatrului Odeon, a terminat liceul anul acesta și a fost admis la o facultate din Milano, unde studiază arhitectura.

Printr-o fotografie publicată pe Instagram, Elvira Deatcu a dezvăluit faptul că vacanța de iarnă s-a încheiat și că acesta trebuie să se întoarcă înapoi la studii. Chiar dacă despărțirea o întristează, actrița spune că nu are timp să își plângă de milă, deoarece va avea în curând premiera unei piese de teatru.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elvira Deatcu (@elviradeatcu)

În fotografie, Elvira și Luca par foarte apropiați. Amândoi sunt îmbrăcați lejer și poartă ochelari de soare, însă se poate observa cu ușurință asemănarea fizică dintre mamă și fiu.

„A plecat Luca înapoi la școală. Au trecut atât de repede cele 2 săptămâni! Bine că am premieră în curând la Teatrul Odeon și n-am atât de mult timp liber pentru tristeți și melancolii” , este mesajul care însoțește imaginea publicată de actriță.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care au reacționat la postarea Elvirei Deatcu se numără și cunoscuta prezentatoare de știri Andreea Esca.

„Handsome! (Frumos)”, este mesajul pe care vedeta Pro Tv a ținut să i-l trimită artistei.

Elvira Deatcu s-a grăbit să îi răspundă și i-a complimentat la, rândul său, familia Andreei Esca, căreia i-a transmis că „pe lângă băiat”, prezentatoarea de știri mai are și o fată superbă.

Luca, student la Arhitectură în Italia

În luna august, actrița Elvira Deatcu anunța, tot pe Instagram, că Luca a fost admis la facultate în Italia și că urmează să studieze acolo arhitectura, domeniu de care este pasionat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elvira Deatcu (@elviradeatcu)

„Luca a intrat la Arhitectură! N-am suficiente cuvinte care să cuprindă atâta bucurie! Suntem tare mândri, mami! P.S: El mă va certa pentru postarea asta, dar…îmi asum!’”, a scris actrița Elvira Deatcu în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT