News

Cristian Tudor Popescu intră din nou în conflict cu Marian Godină: ”Postare trasă de păr, până la ridicol”

Cristian Tudor Popescu și Marian Godină au intrat din nou în conflict de la distanță, după ce polițistul a încercat să-i atragă atenția că greșește.
19.11.2023 | 20:43
Cristian Tudor Popescu intra din nou in conflict cu Marian Godina Postare trasa de par pana la ridicol
Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Marian Godină în vara acestui an, iar polițistul n-a ratat ocazia să-l taxeze / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Cristian Tudor Popescu / Marian Godină / Facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a intrat într-un schimb de replici cu polițistul-influencer Marian Godină, după ce acesta a lăsat un comentariu la o postare făcută de jurnalist.

Marian Godină s-a simțit dator să comenteze o postare în care CTP vorbea despre un alt jurnalist

Contrele au pornit de la un alt conflict de idei, pe care CTP l-a avut cu jurnalistul sportiv Liviu Tudor Samuilă, pe tema modului în care comentatorii meciului de fotbal dintre selecționatele Israelului și României au tratat partida.

ADVERTISEMENT

”Un anume Samuilă reacționează la textul subsemnatului despre meciul Israel-România și prestația celor doi comentatori, nu contrazicându-mă pe subiect, ci atacând persoana. N-aș răspunde, cum nu răspund de obicei la așa ceva, dacă minciunile azvârlite de acest Samuilă nu ar fi de-a dreptul înmărmuritoare”, a scris Cristian Tudor Popescu, într-o postare pe contul lui de Facebook.

Ce i-a transmis polițistul lui Cristian Tudor Popescu

Printre cei care au comentat s-a numărat și Marian Godină, care a ironizat raționamentul lui Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

”Acest Samuilă, despre care am aflat că e jurnalist după ce m-am uitat la dumnealui pe pagină (bănuiesc că e unul banal, din moment ce se face cunoscut comentând minciuni pe pagina dvs) face în comentariul dumnealui patru afirmații.

Prima că ați comentat finala GS (Grand Slam n.r.), a doua că ați folosit urlete istericoase și patriotarde, a treia că v-ați bucurat la greșelile neprovocate ale adversarei Simonei și a patra că ați transformat meciul într-un circ indecent.

ADVERTISEMENT

Prima afirmație e un adevăr indubitabil, chiar ați comentat finala GS, știe toată lumea asta.

Celelalte trei afirmații sunt minciuni gogonate, invenții ale jurnalistului.

Așadar, putem spune că, din patru afirmații, doar una e adevărată. Matematic, asta înseamnă că din ce spune omul ăsta, 25% e adevărat indubitabil.

“Dacă 20% e adevărat, jurnaliștii și-au făcut treaba”. E titlul folosit de dumneavoastră într-o postare, sunt convins că vă amintiți”, i-a transmis Marian Godină lui Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Godină și-a amintit de scandalul Recorder

Polițistul face aluzie la o altă discuție aprinsă pe care a avut-o la distanță cu CTP, la sfârșitul lunii iulie. Atunci, Marian Godină a criticat în termeni duri un reportaj realizat de publicația Recorder, referitoare la posibile fapte de corupție la poliția din Oradea. CTP i-a răspuns atunci că ”dacă 20% e adevărat, jurnaliștii și-au făcut treaba”. Godină a răspuns atunci că nu a știut ”regula 20%” din gazetărie.

După comentariul lăsat, duminică, de Marian Godină, Cristian Tudor Popescu i-a răspuns din nou polițistului, pe care l-a acuzat că are un comportament duplicitar.

Cristian Tudor Popescu, către Godină: ”Scuzele nu au fost sincere”

”Domnule Marian Godina, nu pot să va spun decât că această postare a dvs, trasă de păr până la ridicol și lipsită de respect față de jurnalismul de investigație despre care am scris eu, nicidecum despre niște ziceri mincinoase, bazate pe neant, m-a mâhnit… Nu vă răspund la întrebarea retorica, la care, de fapt, nu doriți un răspuns. Din păcate, trebuie să constat că scuzele prezentate public de dvs. nu au fost sincere, nu au avut în spate conștientizarea greșelii de atitudine comise, nu față de mine, cel pe care ați așteptat prilejul să vă ”răzbunați” și l-ați găsit acum, ci față de munca jurnaliștilor Recorder”, a scris CTP pe contul lui de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: