News

Marian Godină nu crede că Zelenski s-a temut de Șoșoacă: ”Senatoarea inspiră teamă doar dacă stai aplecat și auzi din spate Lapte gros!”

Marian Godină nu crede că Volodimir Zelenski și-a anulat discursul în Parlament din cauza Dianei Șoșoacă. Cum o ironizează acesta pe senatoare.
10.10.2023 | 23:54
Marian Godina nu crede ca Zelenski sa temut de Sosoaca Senatoarea inspira teama doar daca stai aplecat si auzi din spate Lapte gros
Marian Godină, ironii după controversa anulării discursului lui Zelenski: ”Șoșoacă inspiră teamă doar dacă stai aplecat și auzi Lapte gros!” Sursa foto: Facebook / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Polițistul Marian Godină a comentat, pe Facebook, incidentele în care a fost implicată senatoarea Diana Șoșoacă, marți, în ziua vizitei lui Volodimir Zelenski în țara noastră.

Marian Godină, ironii după controversa anulării discursului lui Zelenski: ”Șoșoacă inspiră teamă doar dacă stai aplecat și auzi Lapte gros!”

După părerea lui Godină, liderul de la Kiev nu și-a anulat discursul programat în Parlamentul României din cauza unor aleși ai Opoziției. I-a amintit aici pe George Simion sau Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Referindu-se la aceasta din urmă, vocea cea mai critică împotriva lui Zelenski, Godină susține că Diana Șoșoacă nu inspiră teamă decât dacă joci un anumit joc și din spate auzi ”Laaapteee grooooos!”.

”Trebuie să fii naiv sau fan AUR ca să bănuiești măcar că președintele Zelenski nu a mai ținut discursul în Parlamentul României din cauza lui George Simion sau a doamnei Șoșoacă, mai exact de teama lor.

ADVERTISEMENT

Doamna Șoșoacă ar putea inspira unei persoane teamă doar dacă respectiva persoană, în cadrul unui joc, ar sta în poziție aplecată și ar auzi vocea doamnei senator zbierând: Laaaapteeeee grooooos!”, scrie, pe pagina sa de socializare, polițistul.

Nu a scăpat de ironiile lui Godină nici George Simion, o altă voce critică față de ucraineni. ”Cât despre rusofilul Simion, acesta ar putea inspira teamă doar unui bărbat heterosexual nevoit de împrejurări să doarmă în aceeași cameră cu personajul”, mai subliniază Marian Godină, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Zelenski a explicat de ce nu a vorbit în Parlamentul României

Marți, în timpul vizitei președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, la București, s-a vorbit despre un discurs pe care acesta ar fi urmat să-l țină în Parlament, așa cum a făcut-o și în alte țări vizitate.

Acesta apărea și în programul celor două Camere, pentru ora 17.00. Ulterior, discursul a fost anulat. S-a speculat că autoritățile s-ar fi temut că el va fi ”bruiat” de deputați naționaliști din România, care critică public ajutorul pentru Ucraina.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la conferința de presă de după convorbirile cu omologul său român Klaus Iohannis, Zelenski a făcut lumină în acest caz. A spus, cu umor, că pur și simplu nu și-a pregătit un discurs.

”Nu am pregătit niciun discurs, cu tot respectul cuvenit. Dar puteți fi siguri că data viitoare, în mod special pentru Parlamentul dumneavoastră, pentru toți jurnaliștii, pentru toată lumea, voi veni și, desigur, o voi face”, a spus Zelenski, zâmbind.

ADVERTISEMENT