News

Cristian Tudor Popescu, reacție dură după accidentul Monicăi Odagiu: ”S-a dus spre moarte”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură, pe Facebook, după ce a văzut imaginile cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu.
11.04.2023 | 21:36
Cristian Tudor Popescu reactie dura dupa accidentul Monicai Odagiu Sa dus spre moarte
Cristian Tudor Popescu comentează accidentul Monicăi Odagiu. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cristian Tudor Popescu a comentat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu.

Cristian Tudor Popescu comentează accidentul Monicăi Odagiu

Duminică, 9 aprilie, un bărbat de 33 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost accidentat mortal. La volanul mașinii se afla actriţa Monica Odagiu. Autorităţile ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs în jurul orei 16.15. Actrița de 26 de ani conducea un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei. La un moment dat, în dreptul stației STB Luterană, a accidentat mortal un bărbat.

De duminică până în prezent, mai multe persoane din spațiul public au comentat pe seama acestei tragedii. Luni, gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit și el despre imaginile cu accidentul mortal care a avut loc în Capitală.

ADVERTISEMENT

În opinia acestuia, tânărul de 33 de ani s-a dus pur și simplu spre moarte. Reamintim că, pe imaginile apărute în spațiul public, se poate observa cum tânărul se apleacă și ajunge în fața mașinii. Concomitent, Monica Odagiu frânează și virează spre stânga în momentul impactului.

”Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată dna. Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi venit alergând, în poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii, să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal”, scrie CTP, pe Facebook.

CTP recunoaște: ”Nu cred că aș fi putut evita nici eu un astfel de eveniment”

În aceeași postare, CTP remarcă faptul că tânărul ”s-a aplecat la 90 de grade, ajungând jos, cu capul înainte în fața roților și barei de protecție, unde șansele de supraviețuire sunt minime”.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu spune că și el a avut niște evenimente cu pietonii de-a lungul anilor, însă admite că într-un caz precum cel din Capitală nici el nu ar fi putut evita o tragedie.

”Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut”, concluzionează CTP.

ADVERTISEMENT