Life

Ce se întâmplă cu Monica Odagiu după tragicul accident și moartea pietonului. Cosmin Seleși și Paul Ipate sunt afectați

FANATIK a aflat ce se întâmplă în aceste momente cu actrița Monica Odagiu, după ce a omorât un om, în zona Sălii Palatului din București.
10.04.2023 | 12:00
Ce se intampla cu Monica Odagiu dupa tragicul accident si moartea pietonului Cosmin Selesi si Paul Ipate sunt afectati
Monica Odagiu, afectată după accidentul mortal din Capitală. Spectacolul în care joacă cu Paul Ipate și Cosmin Seleși, amânat. Foto: Instagram/ Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Monica Odagiu trăiește unul din cele mai dificile momente din viața ei, după ce un tânăr de 33 de ani s-a aruncat în fața mașinii, iar aceasta l-a lovit mortal.

Monica Odagiu nu mai urcă pe scenă, diseară, la Brașov. Spectacolul în care joacă cu Cosmin Seleși și Paul Ipate, amânat

Tragedia a avut loc 9 aprilie 2023 în zona Sălii Palatului din Capitală. Actrița a făcut deja câteva declarații pe pagina de socializare. A spus că are nevoie de liniște, șocul produs de acest eveniment fiind greu de acceptat.

ADVERTISEMENT

Monica Odagiu trebuia să urce pe scenă, la Brașov, astăzi, 10 aprilie 2023, într-o piesă de teatru, culmea ironiei, o comedie. Spectacolul programat pentru ora 19:30 la Centrul Reduta în Brașov a fost anulat, potrivit informațiilor aflate în exclusivitate de FANATIK.

Cosmin Seleși vrea să stea departe de acest subiect: „Nu e momentul acum”

Întrucât e o situație destul de delicată, FANATIK le-a contactat pe surorile Odagiu pentru a afla dacă Monica va mai urca sau nu pe scenă la piesa de teatru „Te despart de nu te vezi”, unde vedeta joacă alături de Paul Ipate și Cosmin Seleși.

ADVERTISEMENT

Cum e de înțeles, niciuna din cele două surori nu a răspuns apelurilor noastre, însă unul dintre actori, Cosmin Seleși, ne-a zis că nu vrea să comenteze foarte multe legat de susținerea, până la urmă, a acestui spectacol.

Centrul Cultural Reduta a făcut lumină, în cele din urmă. Ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că piesa de teatru nu se va mai ține. Vorbim despre un spectacol pentru care s-au vândut toate biletele.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă mai urcă pe scenă având în vedere situația prin care trece Monica Odagiu, Cosmin Seleși, empatic, a refuzat în mod elegant să comenteze pe marginea acestui subiect: „Nu comentez absolut nimic. Nu e momentul acum. O zi minunată!”.

Piesa de teatru în care joacă Monica Odagiu, reprogramată pentru luna septembrie

Cei de la Centrul Cultural Reduta au clarificat această situație. „Nu se va mai ține spectacolul astăzi. Organizatorul va înștiința publicul care a cumpărat bilet. Cel mai probabil va fi reprogramat pentru luna septembrie”, ne-a transmis secretariatul de la Centrul Cultural Reduta din Brașov.

ADVERTISEMENT

Cei care au cumpărat bilete vor fi, așadar, contactați de organizatori. Cei care doresc să vadă în continuare această comedie trebuie să își dea acceptul pentru data ulterioară la care va fi reprogramat. Ceilalți își vor primi banii înapoi.

Monica Odagiu se afla în mașină cu sora ei, Ana, și iubitul acesteia, Conrad Mericoffer, fostul partener de viață al actriței Victoria Răileanu. „S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea”, a mărturisit Monica Odagiu pentru Observator.

Declarații pe marginea accidentului mortal a făcut și ”cumnatul” Monicăi Odagiu. „Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întamplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a spus Mericoffer pentru Observator.

Monica Odagiu, traumatizată după accidentul mortal

Monica Odagiu a scris un mesaj mai amplu pe pagina sa de Facebook, în care a ținut să spună cât de mult a afectat-o ceea ce i s-a întâmplat. „Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea. Vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment. Vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video. Cei care se ocupă de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte”, este o parte a mesajului postat de actriță pe rețeaua de socializare. Actrița s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT