Sport

Cristiano Bergodi, iritat înainte de Dinamo – Rapid. “Ce a dat de înțeles Șucu?”

Cristiano Bergodi s-a arătat iritat înainte de derby-ul dintre Dinamo și Rapid. Italianul a vorbit despre următorul meci al giuleștenilor și despre declarațiile lui Dan Șucu.
26.01.2024 | 18:50
Cristiano Bergodi iritat inainte de Dinamo  Rapid Ce a dat de inteles Sucu
Cristiano Bergodi s-a arătat iritat înainte de derby-ul dintre Dinamo și Rapid. Italianul a vorbit despre următorul meci al giuleștenilor și despre declarațiile lui Dan Șucu. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid se va duela cu Dinamo în etapa 23 din SuperLiga. Înaintea derby-ului Cristiano Bergodi s-a arătat iritat la conferința de presă în urma unei întrebări dure din partea jurnaliștilor. Tehnicianul italian a oferit un răspuns care a calmat situația.

Cristiano Bergodi, precaut înaintea derby-ului cu Dinamo

La conferința de presă care a avut loc înaintea derby-ului cu Dinamo, Cristiano Bergodi s-a arătat precaut și susține că va trata cu mare seriozitate duelul cu penultima clasată: “Este un derby pentru noi, normal că există orgolii. Ei nu traversează o perioadă atât de bună. Trebuie să fim foarte concentrați la acest meci. Într-un derby nu mai contează că noi suntem acolo, sus. Va fi ambiție, dorință.

ADVERTISEMENT

Am făcut un meci nebun runda trecută, a fost multă bucurie. Dar trebuie să rămâi echilibrat. Nu mi-a fost greu să îi liniștesc pe jucătorii mei. Au făcut o săptămână bună, au fost concentrați și s-au antrenat bine.

Este o echipă cu antrenor nou. La sfârșitul anului trecut au legat două victorii, păreau pe o pantă ascendentă. E și munca antrenorului. Au nevoie de victorie pentru a se ridica în clasament. E un club de tradiție, trebuie să știm bine ce e de făcut pe teren. Sunt sigur că va fi un meci diferit!”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, iritat înainte de Dinamo – Rapid: “Ce a dat de înțeles Șucu?”

Chiar dacă vin după o victorie muncită în meciul cu Dinamo, giuleștenii nu au avut un parcurs pozitiv în ultimele dueluri din 2023. Astfel, se vorbește în presă despre o presiune mare pe umerii lui Cristiano Bergodi din partea lui Dan Șucu.

“Ce vrei să spui? Ce a dat de înțeles Șucu la scorul de 3-1? Mie nu mi-a zis asta! Ce facem? Stau și citesc că eram demis? Cu mine a vorbit altceva. Domnul Șucu e domnul Șucu, domnul Bergodi e domnul Bergodi. Sunt speculații. 

ADVERTISEMENT

Dacă pierdeam, bine, puteam fi demis. Asta e. Cu două zile în urmă mi-a zis că nu era deloc așa. Mi-a dat întotdeauna încredere. Știți cum e cu Rapidul. Până acum era Mandorlini în partea cealaltă, acum sunt eu.

Întotdeauna sunt discuții și provocări. Sunt de 18 ani aici, am avut mereu respect. Dar acum se exagerează. Nu am cercel la nas, știți cum se spune, sunt de 40 de ani în fotbalul important.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite interese în toată lumea, se întâmplă și în Italia. Eu încerc să stau liniștit, dar nu reușesc mereu. Ăsta mi-e caracterul. Cum era vorba aia: ‘Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!’. Zic și eu acum: ‘Lăsați-mă să trăiesc!'”, a spus Cristiano Bergodi.

Rapid player

ADVERTISEMENT