Sport

Cristiano Bergodi, nemulțumit după remiza cu CSA Steaua: „Un meci nereușit!”

Rapid a remizat cu CSA Steaua, în Cupa României, iar rezultatul nu l-a mulțumit pe Cristiano Bergodi.
01.11.2023 | 23:43
Cristiano Bergodi nemultumit dupa remiza cu CSA Steaua Un meci nereusit
Cristiano Bergodi nu a fost mulțumit de remiza Rapidului din duelul cu CSA Steaua. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a venit după victorie în Ghencea, la meciul cu CSA Steaua, însă elevii lui Cristiano Bergodi au scos doar un punct, în etapa a doua a Cupei României.

Cristiano Bergodi, nemulțumit de rezultatul meciului CSA Steaua – Rapid

Cristiano Bergodi nu a fost prea mulțumit de acest rezultat, spunând că în mod normal echipa lui ar fi trebuit să câștige acest meci, după valoarea echipelor, însă nu crede că elevii lui au jucat bine.

ADVERTISEMENT

Bergodi a vorbit și despre absențele lui Rrahmani și Petrila, spunând că accidentările lor sunt ghinioniste. El crede că derby-ul cu FCSB va fi unul frumos, dar nu este decisiv pentru titlu. Anunță că Rapid nu va fi direct victimă pe Arena Națională.

Nu am făcut un meci reușit astăzi. Ar fi trebuit să câștigăm, nu am jucat atât de bine cum ar fi trebuit. Nu vorbesc în fața presei de jucători. Am un lot bun, dar astăzi nu am jucat așa de bine.

ADVERTISEMENT

Astăzi nu a fost un meci așa de reușit, trebuie să jucăm mai bine. Nu vorbesc chestii tehnico-tactice în fața presei. Lipsesc Rrahmani și Petrila, căutăm soluții pentru a-i înlocui cât mai bine. Asta este, din păcate.

Am avut ghinion cu acești doi jucători. Meciul cu FCSB este un derby, foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim asta. Mai sunt 3 zile și vedem ce va fi. Nu ne prezentăm acolo ca victime“, a spus Bergodi.

ADVERTISEMENT

Câți spectatori au fost în Ghencea?

La meciul dintre CSA Steaua și Rapid au asistat 13.678 de spectatori, adică aproape jumătate din capacitatea totală a arenei, 31.254 de locuri.

”Militarii” sunt departe de recordurile atinse, pe acest stadion, de FCSB. Liderul din SuperLiga a adunat 28.519 la meciul cu CFR Cluj, din acest sezon de campionat și alți 27.135 de suporteri la meciul cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Galeria lui CSA Steaua a avut un mesaj cu tentă către Gigi Becali la acest meci. Au avut o coregrafie cu zeița Themis, în mitologia greacă zeița dreptății divine, făcând referire la deciziile instanței în procesele dintre CSA Steaua și FCSB. Coregrafia a fost publicată de fanii de la Rapid însă înainte de meci.

ADVERTISEMENT