Sport

Asistență redusă la derby-ul CSA Steaua – Rapid. Câți spectatori au fost în Ghencea

CSA Steaua a primit pe stadionul Ghencea vizita Rapidului. Ultraşii au pregătit o scenografie cu dedicaţie pentru Gigi Becali, dar care a fost aflată de rivali cu câteva ore înaintea meciului.
01.11.2023 | 23:06
Asistenta redusa la derbyul CSA Steaua  Rapid Cati spectatori au fost in Ghencea
Ultraşii de la CSA Steaua, coregrafie "cu dedicaţie" pentru Gigi Becali! Câţi fani au venit la derby-ul cu Rapid. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT
01-11-2023
21:10

Peste 13.000 de fani pe Ghencea la CSA Steaua - Rapid!

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Rapid s-a încheiat nedecis, scor 0-0. În tribune au fost 13.678 de spectatori, cea mai mare asistenţă din acest sezon la un meci jucat de “militari”.

Recordul pe Ghencea este deţinut de rivala FCSB. La meciul din SuperLiga cu CFR Cluj au fost în tribune 28.519 de fani. 

CSA Steaua s-a întâlnit cu Rapid după o pauză de cinci ani, când cele două formaţii se băteau pentru promovarea din Liga a 4-a. Giuleştenii au promovat an de an, până au ajuns în Superliga, în timp ce echipa Armatei este blocată în Liga 2 din cauza formei de organizare.

Ultraşii de la CSA Steaua, coregrafie “cu dedicaţie” pentru Gigi Becali!

Rivalele s-au întâlnit în Cupa României Betano de această dată, pe stadionul Ghencea. Peluza Sud a creat o scenografie specială, cu dedicaţie pentru Gigi Becali, patronul FCSB pierzând procesul pentru palmares cu echipa Armatei.

ADVERTISEMENT

În peluză a fost afişată zeiţa Themis, care în mitologia greacă este zeiţa dreptăţii divine. Un mesaj cu ţintă pentru succesul din instanţă obţinut de Clubul Sportiv al Armatei în lupta pentru palmares cu FCSB-ul.

VEZI VIDEO: 

Apoi, ultraşii au creat un show pirotehnic, cu sute de fumigene în peluză, care au înceţoşat atmosfera de pe Ghencea minute bune. Dar, scenografia celor de la CSA Steaua a fost aflată în ziua meciului de rivalii de la Rapid.

ADVERTISEMENT

A doua scenografie a “militarilor”: “Suntem cu voi pân’ la final!”

Pe grupurile fanilor rapidişti a circulat o poză în ziua meciului, în care se vedea scenografia pe care o pregătesc “militarii”, care nu au putut să ţină surpriza până la ora meciului.

La mijlocul primei reprize, roş-albaştrii au mai afişat o scenografie în peluză, cu mesajul: “Suntem cu voi pân’ la final!”, toată peluza fiind colorată în roşu şi albastru.

ADVERTISEMENT
Ultraşii de la CSA Steaua, scenografie
Ultraşii de la CSA Steaua, scenografie “cu dedicaţie” pentru Gigi Becali!

VEZI VIDEO: 

15.000 în Cupa României vs. 36.000 în Liga a IV-a

La confruntarea dintre CSA Steaua şi Rapid au fost în tribune aproximativ 15.000 de fani, în galeria oaspete fiind 5000 de suporteri. Ca termen de comparaţie, în urmă cu cinci ani, asistenţa de pe Arena Naţională a fost mai mult decât dublă.

La CSA Steaua – Rapid din Liga a 4-a au participat 36.000 de oameni, giuleştenii reuşind atunci să îşi învingă rivala cu 3-1 şi să îi ţină pe roş-albaştrii pentru încă un sezon în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Nici în actuala stagiune, CSA Steaua nu are drept de promovare. “Militarii” nu au reuşit să facă schimbarea formei de organizare astfel că sunt şanse mari să vedem echipa Armatei pentru cel puţin încă un sezon în liga secundă.

ADVERTISEMENT