Sport

Cristiano Ronaldo, cadou special la Al Nassr: “Sărbătorim încă un record”

Cristiano Ronaldo are un 2023 de excepție cu 40 de goluri marcate, peste Haaland, Mbappe, Kane sau Messi.
20.10.2023 | 08:31
Cristiano Ronaldo cadou special la Al Nassr Sarbatorim inca un record
Cristiano Ronaldo a marcat 31 de goluri pentru Al Nassr în 2023. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri în cele două partide disputate pentru Portugalia în săptămâna meciurilor internaționale. A înscris de două ori contra Slovaciei, pe 13 octombrie, în victoria cu 3-2 a lusitanilor. Apoi, trei zile mai târziu, a reușit o nouă dublă în Bosnia și Herțegovina, unde Portugalia s-a impus categoric, scor 5-0.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 40 de goluri marcate în 2023 pentru Al Nassr și naționala Portugaliei. L-a depășit pe Haaland!

Astfel, Cristiano Ronaldo a ajuns la 40 de goluri marcate de la începutul anului 2023. 31 dintre ele pentru Al Nassr, în Arabia Saudită, iar alte 9 pentru naționala Portugaliei, în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

După cele 4 reușite pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator în 2023. L-a depășit pe Erling Haaland, care are un total de 39 de goluri marcate în acest an calendaristic pentru Manchester City și Norvegia. La fel ca și Barnabas Varga, 39 de goluri pentru Ferencvaros și Ungaria.

Kylian Mbappe are 35 de goluri pentru PSG și Franța, iar Harry Kane este la cota 33 pentru Tottenham, Bayern Munchen și Anglia. În vreme ce Leo Messi are 29 de goluri pentru PSG, Inter Miami și Argentina.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a primit un tort special din partea colegilor de la Al Nassr înainte de primul antrenament de la revenirea în Arabia Saudită

Coechipierii au ținut să îi facă o surpriză lui Cristiano Ronaldo pentru un nou sezon în care ajunge la 40 de goluri marcate. I-au oferit un tort special, care să marcheze ocazia, chiar înainte de antrenament.

Al Nassr a postat un videoclip cu momentul în care Cristiano Ronaldo primește cadoul. “O surpriză l-a așteptat pe Cristiano din partea colegilor. Sărbătorim un nou record pe care l-a bătut”, a fost mesajul de pe contul X al saudiților.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, 38 de ani, a postat momentul și pe pagina sa, cu mesajul “Mulțumesc echipă”. Iar clipul video a ajuns repede la peste 27.000.000 de vizualizări și foarte multe reacții în online.

Cristiano Ronaldo joacă sâmbătă împotriva celor de la Damac, echipa lui Cosmin Contra și a lui Nicolae Stanciu

Cristiano Ronaldo are ocazia să își mărească numărul de goluri înscrise chiar sâmbătă, când Al Nassr primește vizita celor de la Damac, echipa pregătită de Cosmin Contra. La care Nicolae Stanciu va fi cu siguranță titular.

ADVERTISEMENT

Cu 19 puncte după 9 etape, Al Nassr este pe locul 3 în campionat, cu 4 puncte mai puține decât liderul Al Hilal. Al-Taawon are 22. Tot 19 puncte mai au Al Ittihad și Al Ahli.

ADVERTISEMENT