Sport

Capcană sau doar a răspuns cinstit? Ce a spus fiul lui Cristiano Ronaldo în timpul unui live pe internet. Video

Cristiano Ronaldo Jr l-a pus pe tatăl său într-o poziție incomodă după ce i-a dat de înțeles unui suporter că Manchester United e un club modest în acest moment.
17.02.2022 | 21:08
Capcana sau doar a raspuns cinstit Ce a spus fiul lui Cristiano Ronaldo in timpul unui live pe internet Video
ADVERTISEMENT

Un videoclip, în care fiul lui Cristiano Ronaldo admite că Manchester United este o echipă slabă, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Fiul lui Cristiano Ronaldo, în atenția internetului după ce a ironizat-o pe Manchester United

Tânărul de 11 ani, care a semnat recent cu Manchester United, a fost surprins când un tânăr suporter i-a spus într-un live: „United are s**t, aren`t they? (n.r. United e de r***t, nu-i aşa?)”.

ADVERTISEMENT

„Da”, a spus Ronaldo Jr., care și-a pus tatăl într-o poziție incomodă prin acest răspuns. Cristiano Ronaldo tocmai a marcat primul său gol în 2022, în victoria cu Brighton, scor 2-0.

Inițial, juniorul a fost întrebat: „Te distrezi bine?”, iar el a dat un răspuns identic, făcându-i pe unii să creadă că poate nu a înțeles corect întrebarea.

ADVERTISEMENT

Nu este cunoscut care-i gradul de înțelegere a limbii engleze de către fiul lui Ronaldo, dar se preconizează că nu este unul ridicat, având în vedere că s-a născut pe când tatăl său juca în Spania, la Real Madrid.

Intenționat sau nu, răspunsul lui Cristiano Jr. nu i-a surprins tocmai pe fanii lui United, care sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de prestaţiile jucătorilor lui Ralf Rangnick.

ADVERTISEMENT

Ronaldo Jr. a semnat cu Manchester United

Ronaldo Jr. a fost fotografiat recent pozând cu faimosul tricou nr. 7 al lui United, fiind de acord să-și prelungească șederea la echipa de tineret a clubului.

Puştiul a jucat în trecut atât la echipa de tineret a lui Real Madrid, cât și cea a lui Juventus. El și-a urmat tatăl în Anglia, după ce internaționalul portughez a revenit vara trecută pe “Old Trafford”, după 12 ani de zile.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a dezvăluit recent că refuză să-l lase pe Cristiano Jr să aibă un telefon mobil, deoarece consideră că actuala generație nu ar trebui să fie „obsedat de tehnologie”.

Pasiunea pentru fotbal a venit natural pentru Ronaldo Jr., copiindu-l pe tatăl său. Puștiul a reușit la vârsta de opt ani, la Juventus Under-9, să înscrie 58 de goluri în doar 23 de meciuri, oferind și 18 pase decisive.

„Sper ca fiul meu va putea într-o zi să fie ca tatăl său. Chiar îmi spune că va fi mai bun decât mine! E bun în fața porții și execută bine loviturile libere”, a declarat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT