Sport

Cristiano Ronaldo, o nouă criză de nervi la Al-Nassr! Gest nesportiv al starului portughez, chiar dacă echipa sa a câștigat. Nota primită de atacant. Update

Cristian Ronaldo a avut o nouă criză de nervi în tricoul lui Al Nassr. Starul portughez a apelat la un gest nesportiv în minutele de prelungire ale primei reprize.
14.03.2023 | 21:58
Cristiano Ronaldo o noua criza de nervi la AlNassr Gest nesportiv al starului portughez chiar daca echipa sa a castigat Nota primita de atacant Update
Cristiano Ronaldo a avut o nouă criză de nervi la Al-Nassr. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
14-03-2023
20:05

Nota lui Cristiano Ronaldo după Al-Nassr - Abha 3-1 în sferturile Cupei Regelui din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo nu a avut realizări notabile, deși Al-Nassr a câștigat 3-1 cu Abha și s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui din Arabia Saudită. Starul lusitan a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat la echipa lui Rudi Garcia. 

În ciuda prestației modeste, Cristiano Ronaldo a primit nota 7 din partea statisticienilor de la SofaScore. Este unul dintre cele mai mari calificative din echipa lui Al-Nassr. Fostul atacant al lui Manchester United a fost înlocuit în minutul 87 al partidei. 

Cristiano Ronaldo a avut o nouă criză de nervi la Al-Nassr, deși echipa sa a câștigat fără prea mari emoții cu Abha, scor 3-1 în sferturile de finală ale Cupei Regelui din Arabia Saudită. Superstarul portughez a cedat nervos în prelungirile primei reprize când arbitrul i-a oprit un contraatac.

O nouă criză de nervi a lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Starul portughez a degajat furios mingea după ce arbitrul i-a oprit contraatacul

Cristiano Ronaldo a fost titular pentru Al-Nassr în meciul de pe teren propriu cu Abha în sferturile Cupei Regelui din Arabia Saudită. Totuși, cvintuplul Balon de Aur nu a contribuit la niciun gol al gazdelor, iar în minutul 45+3 a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Fără gol în ultimele două partide înaintea duelului de pe stadionul „Mrsool Park”, Cristiano Ronaldo a plecat pe contraatac în minutul 45+3, însă „centralul” a oprit cursa pentru că cele două minute de prelungire expiraseră. Decizia luată de arbitru l-a înfuriat pe Ronaldo care a degajat nervos mingea.

Astfel, Cristiano Ronaldo a văzut cartonașul galben, conform regulamentului, în timp ce acesta a continuat să fie iritat de comportamentul „centralului”. Al-Nassr s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui și o va întâlni pentru un loc în finală pe Al Wehda.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în finalul meciului Al-Nassr – Abha

Al Najei a deschis scorul pentru Al-Nassr în primul minut, în timp ce 20 de minute mai târziu, Al Khaibari a dublat avantajul. La patru minute după fluierul de start al reprizei secunde, Maran a dus scorul la 3-0. Oaspeții au redus din diferență prin Adam în minutul 69.

Astfel, Cristiano Ronaldo a ajuns la al treilea meci consecutiv fără gol marcat la Al-Nassr, după ce luna trecută fostul atacant de la Real Madrid, Juventus și Manchester United marca opt goluri și era desemnat jucătorul lunii.

ADVERTISEMENT

În minutul 87 al partidei, Rudi Garcia l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo cu Anderson Talisca. Fostul fotbalist de la Benfica și Beșiktaș este golgheterul lui Al-Nassr, dar și cel mai bun marcator din campionatul din Arabia Saudită cu 13 reușite.

Cristiano Ronaldo, adorat de suporterii lui Al-Nassr

În ciuda evoluțiilor mai puțin bune de pe teren, Cristiano Ronaldo continuă să aducă fericire pe chipurile suporterilor lui Al-Nassr. Fanii prezenți pe stadion la meciul cu Abha au strigat numele portughezului de mai multe ori pe parcursul jocului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, unul dintre suporterii lui Al-Nassr a anunțat prin intermediul unui banner că a călătorit 28 de ore pentru a putea fi prezent la meciul starului lusitan. Cristiano Ronaldo are ocazia să se revanșeze într-un nou duel cu Abha, de această dată în campionat. Partida este programată sâmbătă, 18 martie, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT