Premier League

Cristiano Ronaldo, refuzat de Manchester United! Cine nu l-a vrut pe Old Trafford

11.07.2018 | 11:51
Cristiano Ronaldo refuzat de Manchester United Cine nu la vrut pe Old Trafford

Atacantul Cristiano Ronaldo ar fi putut reveni în această vară la Manchester United, dar starul portughez a fost refuzat de compatriotul său Jose Mourinho, actualul manager al formației engleze. Ronaldo și Mourinho au colaborat timp de trei sezoane la Real Madrid, între 2010 și 2013.

”Lui Manchester United i s-a ivit şansa de a face o ofertă pentru Cristiano Ronaldo, însă a refuzat-o şi a decis să-şi cheltuiască banii în altă parte în această vară”, a scris, miercuri, publicația britanică Manchester Evening News.

Cristiano Ronaldo a jucat șase ani la Manchester United

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a jucat șase ani la Manchester United, în perioada 2003-2009. Pe Old Trafford, jucătorul a câștigat de trei ori Premier League, o dată Cupa Angliei, de două ori Cupa Ligii Angliei, o dată Supercupa Angliei, o dată Champions League și o dată Campionatul Mondial al cluburilor.

Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a blocat revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford
Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a blocat revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo, pentru care Juventus Torino va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, va semna un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Imediat după ce și-a dat acordul pentru transferul la Juventus Torino, superstarul portughez s-a pozat în Grecia alături de președintele Andrea Agnelli și de impresarul Jorge Mendes.

Prețurile tricourilor lui Juventus Torino cu numele lui Cristiano Ronaldo și cu numărul 7 au următoarele prețuri: copil – 84,95 euro, femei – 94,95 euro, bărbați ”replică” – 104,95 euro și bărbați ”autentic” – 144,95 euro.