Life

Cristina Belciu, secretul unei siluete impecabile. Cum se menține în formă fosta iubită a lui Cristi Boureanu: „Îmi e rușine să și zic”

Cristina Belciu a mărturisit, rușinoasă, care este secretul unui corp fără cusur. Așa se menține fosta iubită a lui Cristian Boureanu.
21.07.2023 | 00:18
Cristina Belciu secretul unei siluete impecabile Cum se mentine in forma fosta iubita a lui Cristi Boureanu Imi e rusine sa si zic
Cum își menține Cristina Belciu formele de invidiat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Belciu a dezvăluit ce face pentru a avea o siluetă perfectă. În timp ce multe alte vedete preferă să ține acest lucru ascuns, fosta iubită a lui Cristian Boureanu și-a luat inima în dinți și a spus tot adevărul.

Cum își menține Cristina Belciu silueta de model

Cristina Belciu a intrat în atenția publicului din România la începutul anului 2022, când și-a oficializat relația cu Cristian Boureanu, de care apoi s-a despărțit. Însă frumoasa șatenă are o carieră de succes ca și actriță, apărând în mai multe producții internaționale, printre care și pelicula italiană Long Island Movie.

ADVERTISEMENT

Nu doar atât, dar în anul 2020 a primit și premiul pentru „Cel mai activ blogger de fashion”, acordat în cadrul Galei Digital Divas, organizată de revista VIVA. Prin urmare, nu doar bărbații, dar și o mulțime de doamne și domnișoare sunt cu ochii pe ea.

Cristina Belciu este o femeie de o frumusețe răpitoare, iar asta încă de pe vremea când nu era vedetă, dar câștiga titlul de Miss Boboc. Deși anii au trecut, fosta iubită a lui Cristian Boureanu a avut grijă de atuurile cu care a înzestrat-o natura.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mai pun 2-3 kilograme”

Recent, vedeta a acordat un interviu în care a abordat acest subiect și a explicat cum privește ea frumusețea. Deși are o siluetă la care multe femei visează, Cristina Belciu își dorește să aibă forme mai voluptoase.

„Mănânc destul de mult! Măsurile sunt pe măsură! Nu, chiar m-a ajutat Dumnezeu, sunt 89-64-89. Bine, mă îngraș, slăbesc… Eram la un moment dat foarte slabă și mi s-a spus să mai pun câteva kilograme. După, am pus prea multe pentru măsura S. Acum sunt S, dar vreau să fiu, din nou, M, atunci mă simțeam cel mai bine. Cred că, până la urmă, este despre cum ești tu cel mai OK cu tine.

ADVERTISEMENT

Vreau să mai pun 2-3 kilograme. Am 54 acum, pe la 56 sunt cea mai fericită. Dacă te uiți la campaniile mari, deja au început să introducă tot felul de corpuri. În primul rând, nu avem toate formatul pentru a fi slabe sau pentru a fi corpolente. Trebuie să te bucuri de cum ești, să îți îmbunătățești aspectul, să fii cea mai bună versiune a ta, plecând de la baza pe care o ai”, a declarat Cristina Belciu pentru ego.ro. 

Cristina Belciu își întreține formele…cu mâncare

Astfel că fosta iubită a lui Cristian Boureanu nu prea face sacrificii pentru silueta sa. Din contră, secretul prin care își menține formele este chiar mâncarea. Cristina Belciu își face toate poftele, fără să țină cont de calorii sau ore, ci doare că anumite alimente îi pot afecta sănătatea. Ba chiar spune că-i este și rușine de femeile care țin dietă pentru a avea un corp ca al său.

ADVERTISEMENT

„Îmi e rușine să zic, nu fac niciun sacrificiu pe parte de alimentație. Doar nu mănânc prăjeli, lucruri care îți afectează sănătatea, cumva la asta sunt atentă. În rest, mănânc paste cu pâine, nu am nicio jenă. Cu toată clasa, dau cu pâinea prin sosul de paste. Asta mă face fericită”, a mărturisit Cristina Belciu.

ADVERTISEMENT