Life

Cristina Ciobănașu, relație specială cu ”mama adoptivă”, Ruxandra Ion. Producătoarea îi simte lipsa

Cristina Ciobănașu, legătură superbă cu ”mama adoptivă”, Ruxandra Ion. Producătoarea de la Antena 1 îi duce dorul foarte mult.
27.09.2023 | 19:40
Cristina Ciobanasu relatie speciala cu mama adoptiva Ruxandra Ion Producatoarea ii simte lipsa
Cristina Ciobănașu, legătură superbă cu ”mama adoptivă”, Ruxandra Ion. Producătoarea îi duce dorul foarte mult. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Vlad Gherman se bucură de o relație specială cu ”mama adoptivă”, care a crescut-o ca pe propria fiică după ce a văzut-o în emisiunea Dansez pentru tine. Producătoarea de la Antena 1 îi simte lipsa.

Cristina Ciobănașu, legătură superbă cu ”mama adoptivă”, Ruxandra Ion. Producătoarea îi duce dorul foarte mult

Cristina Ciobănașu are o legătură superbă cu ”mama adoptivă”, Ruxandra Ion. Producătoarea celebrelor telenovele de la Antena 1 a recunoscut că îi duce dorul foarte mult, mai ales după ce tânăra a ales să plece din casa ei.

ADVERTISEMENT

Roșcata locuiește în momentul de față cu iubitul, Alexandru Mureșan, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Îndrăgita actriță și actualul partener de viață sunt foarte discreți și nu se afișează foarte des împreună.

„Toate se păstrează, lucrurile astea s-au păstrat. Rămâne copilul meu, chiar dacă stă în altă parte. Vine momentul în care copiii își iau zborul, îi iubim la fel de tare, e singura mea fetiță pe care o am.

ADVERTISEMENT

Dacă Doamne – Doamne nu a vrut să-mi dea, o iubesc de mor și am eu așa un feeling că și ea mă iubește”, a declarat Ruxandra Ion pentru impact.ro. Producătoarea îi oferă Cristinei Ciobănașu toată libertatea de care are nevoie.

Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, tradiții de familie

Cristina Ciobănașu a intrat în familia producătoarei Ruxandra Ion în urmă cu mulți ani. A plecat din satul natal pentru a se stabili la București, unde a fost implicată în diverse proiecte datorită ”mamei sale adoptive”.

ADVERTISEMENT

Blondina nu a fost niciodată înfiată de vedetă, dar asta nu le-a împiedicat pe cele două să fie unite și să aibă tradiții pe care le păstrează și în ziua de azi. Una dintre ele se desfășoară duminica, când iau masa împreună, fie acasă, fie în oraș.

În fiecare seară de joi obișnuiesc să vizioneze un serial în care fosta iubită a lui Vlad Gherman nu joacă. E posibil să păstreze acest obicei și în zilele de vineri. În plus, nu lipsesc momentele în care merg la shopping.

ADVERTISEMENT

„Sigur că mai sunt și zile când nu se poate, că apare altceva în program, dar încercăm să păstrăm lucrurile astea. Nu, nu s-a schimbat foarte mult, altfel sigur că mi-e dor de ea de mor, dar asta e”, a mai spus Ruxandra Ion despre relația pe care o are cu Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT