Life

Adevăratul motiv pentru care Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în niciun serial. Ce i-a spus Ruxandra Ion

Actrița Cristina Ciobănașu a dezvăluit motivele reale pentru care nu a mai apărut în ultimele seriale ale Ruxandrei Ion.
08.09.2023 | 15:01
Adevaratul motiv pentru care Cristina Ciobanasu nu a mai aparut in niciun serial Ce ia spus Ruxandra Ion
Motovul pentru care Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în seriale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a vorbit sincer despre motivele pentru care nu a mai apărut în seriale în ultimii ani. Actrița a recunoscut că evenimentele din viața sa personală, inclusiv despărțirea de Vlad Gherman, și-au pus amprenta asupra carierei sale.

De ce nu a mai apărut Cristina Ciobănașu în seriale

Deși are numai 26 de ani, Cristina Ciobănașu se poate lăuda cu o carieră de succes în actorie și o mulțime de roluri în spate. Și-a câștigat notorietatea după ce a jucat în serialul preferat al adolescenților, Pariu cu viața, și a făcut parte din trupa LaLa Band.

ADVERTISEMENT

Ulterior au urmat mai multe personaje pe care le-a interpretat impecabil în telenovelele Ruxandrei Ion, mama sa adoptivă. Totodată, Cristina Ciobănașu a format timp de zece ani un cuplu cu Vlad Gherman și mulți i-au admirat pentru asta.

Astfel că, atunci când au anunțat că se despart, pe umerii lor a fost pusă multă presiune. Totodată, aceea a fost și perioada din care actrița nu a mai apărut pe sticlă, deși Ruxandra Ion a lansat mai multe producții.

ADVERTISEMENT

Recent, Cristina Ciobănașu a acordat un interviu în care a mărturisit care sunt motivele care au stat la baza acestei dispariții. Vedeta a recunoscut că viața personală a avut o importanță foarte mare, dar și că nu au existat roluri care i se potrivească.

„Întâi Ruxandra mi-a zis că nu are niciun rol care să aibă cât de cât alura mea sau care să mi se potrivească și, în momentul în care mi-a spus, eu efectiv m-am luminat și am zis: ce bine! (…) Era un ritm atât de alert.

ADVERTISEMENT

Viața mea era atât de plină de lucruri noi, inclusiv despărțită de Vlad, începutul relației mele cu Alex, toate s-au întâmplat în timpul proiectelor, emisiunea pe care trebuia să o duc la bun sfârșit. Eu sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac lucrurile de mântuială. Și toate lucrurile astea m-au consumat foarte mult”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru unica.ro. 

A avut nevoie de o pauză

În acest context, Cristina Ciobănașu a recunoscut că a avut nevoie de o pauză pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a putea reveni în forță pe platourile de filmare. Căci actrița a recunoscut că nu mai era deloc mulțumită de felul în care își făcea meseria.

ADVERTISEMENT

„Iar în momentul în care trebuia să tai de undeva ca energie, era serialul, care suferea cel mai mult. Pentru că mă gândeam: ‘a, nu mai am timp în noaptea asta să-mi repet textul pentru a doua zi la filmare’.

Și îl repetam ba în mașină în drum spre muncă, ba în pauza de masă, ba fix înainte de secvență. Și mă simțeam atât de aiurea eu cu mine, mi se părea că nu mai respect meseria pe care am început-o, care m-a făcut cunoscută, că nu o mai fac la standardele la care promiteam și îmi promiteam mie că o să le am toată viața”, a adăugat Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu:...
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa, după gesturile obscene din Arabia Saudită
Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa, după gesturile obscene din Arabia Saudită
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Al treilea Război Mondial. China MASEAZĂ TRUPE la granița cu Rusia!
Al treilea Război Mondial. China MASEAZĂ TRUPE la granița cu Rusia!
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume