Life

Cristina Ciobănașu, răsfățată de Alexandru Mureșan. Cum se comportă tânărul cu faimoasa actriță: „Mă iubește”

Cum o răsfață iubitul pe Cristina Ciobănașu. Actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Mureșean după despărțirea de Vlad Gherman.
22.08.2023 | 18:43
Cristina Ciobanasu rasfatata de Alexandru Muresan Cum se comporta tanarul cu faimoasa actrita Ma iubeste
Cristina Ciobănașu a vorbit despre relația cu iubitul ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce ea și Vlad Gherman s-au separat, Cristina Ciobănașu a început o relație cu Alexandru Mureșean, însă povestea lor de dragoste este una discretă, ținându-și fericirea departe de ochii curioșilor. Asta nu înseamnă, însă, că bărbatul nu o răsfață pe actriță.

Cum o răsfață iubitul pe Cristina Ciobănașu

Mulți și-ar fi imaginat că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu o să ajungă în fața altarului și o să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. În urmă cu doi ani și jumătate, însă, au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

În timp ce Vlad Gherman și-a refăcut viața alături de Oana Moșneagu, pe care a și cerut-o în căsătorie recent, iar Cristina Ciobănașu a început o relație cu Alexandru Mureșean. Cei doi își trăiesc iubirea departe de lumina reflectoarelor, mai ales că bărbatul nu are o meserie care nu are legătură cu lumea showbizului.

De fapt, este medic stomatolog și lucrează la un cabinet din București. Cristina Ciobănașu nu îl lasă să lucreze de acasă, astfel că se programează la fel ca oricare alt client obișnuit și, la propriu și la figurat, Alexandru Mureșean este responsabil de zâmbetul ei.

ADVERTISEMENT

„În copilărie îmi era foarte frică pentru că am fost foarte chinuită, ca să zic așa, dar cu vârsta am realizat că este necesar. Merg la doctor la fel ca toată lumea! Merg la el, dar niciodată nu îl las să își practice meseria acasă! Îmi fac programare: ‘Zi-mi când ai liber și vin la cabinet să faci intervenția!’.

Sunt foarte liniștită pentru că mă cunoaște foarte bine și își dă seama după grimase dacă mă doare pe bune sau doar mă prefac că mă doare pentru că mi s-a făcut sete, spre exemplu. Din punctul acesta de vedere, este beton să ai iubit medic!

ADVERTISEMENT

În plus, nu mi-ar face niciodată ceva care să mă facă nefericită sau care să mă facă să sufăr, mă iubește!”, a declarat Cristina Ciobănașu despre relația cu iubitul ei, n cadrul unui interviu acordat pentru ego.ro. 

Încearcă să-și găsească mereu timp împreună

Deși fac parte din domenii diferite, Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșean încearcă să-și facă timp pentru a sta împreună. De altfel, actrița dezvăluia într-un interviu acordat pentru FANATIK, că are un iubit foarte înțelegător.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte bine, ne bucurăm unul de celălalt, avem plecări împreună. Încercăm să găsim timp și pentru noi, fiecare este în domeniul lui și este mai greu să ne sincronizăm. De obicei seara, dacă nu sunt la evenimente, încercăm să ne sincronizăm, să ieșim în oraș, să ieșim cu prietenii, să ieșim la o cină romantică și așa mai departe”, a mai spus Cristina Ciobănașu pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT