ADVERTISEMENT
Life

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție în public după despărțire. Ce au avut de spus

Autor: Dan Suta | 10.02.2021 | 16:15
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție în public după despărțire. Ce au avut de spus
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au vorbit despre relația lor la Antena 1. Foto: captură Antena 1

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au apărut pentru prima oară în public după despărțirea care a creat o undă de șoc în lumea mondenă, în cadrul matinalului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori care au format un cuplu și în viața reală au mărturisit că timpul petrecut împreună în pandemie a fost concludent cu privire la viitorul lor, căci și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt așa cum credeau.

Vlad și Cristina și-au deschis sufletul în fața lui Răzvan Simion și au vorbit despre cât de grea este această perioadă pentru amândoi, una peste care încearcă să treacă cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție la tv după despărțire

Actrița a declarat că încă există momente în care îi vine să îl ia în brațe pe Vlad, însă amândoi au decis că e mai bine să lucreze la prietenia lor, căci, deși se iubesc, unele lucruri mai pot fi greu de reparat.

„Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta.

ADVERTISEMENT

Avem emisiuniea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră”, a declarat actrița la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Ce i-a sfătuit Răzvan Simion

Răzvan Simion le-a oferit apoi un sfat celor doi porumbei, spunându-le că e foarte bine că au reușit să separe anumite lucruri, că pot fi colegi de platou și prieteni în continuare, chiar dacă nu mai poate fi vorba despre o relație de iubire la mijloc.

ADVERTISEMENT

„Credeți-mă foarte bine, vă înțeleg cam cel mai bine din acest platou. Adică una e să ”pupi iubi”, cum ar zice Spike, iar alta e să lucrezi împreună. Mi se pare de o maturitate nespecifică vârstei voastre”, le-a spus prezentatorul de la Antena 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!