Life

Cristina Demetrescu anunță ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul anului. Acești nativi își vor schimba complet viața

Cristina Demetrescu dezvăluie ce nativi sunt binecuvântați până la sfârșitul lui 2023. Aceste semne își modifică radical traiectoria.
19.08.2023 | 18:00
Cristina Demetrescu anunta ce zodii sunt lovite de noroc pana la finalul anului Acesti nativi isi vor schimba complet viata
Cristina Demetrescu dezvăluie ce nativi sunt binecuvântați până la sfârșitul lui 2023. Aceste semne își modifică radical traiectoria. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu anunță ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul anului. Acești nativi își vor schimba complet viața. Astrologul a prezentat previziunile în cadrul emisiunii La Măruță, difuzată la Pro TV.

Cristina Demetrescu dezvăluie ce nativi sunt binecuvântați până la sfârșitul lui 2023. Aceste semne își modifică radical traiectoria

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce nativi sunt binecuvântați până la finalul lui 2023, perioadă în care planeta Marte intră în Fecioară, în timp ce axa Fecioară – Pești este una medicală. De asemenea, se face trecerea de la zodia Rac la zodia Leu.

ADVERTISEMENT

Berbec

Următoarele luni sunt marcate de curaj, inițiativă și drumuri noi. E un an bun financiar și trebuie să profite de toate oportunitățile care le apar în cale. În plan sentimental e agitație, dar apare norocul la bani sau chiar la dragoste.

Până la finalul lui 2023 merg pe valul destinului. Indicat ar fi să nu încerce să le aibă pe toate pentru că nu vor avea prea mult succes. Se cere o importanță ridicată asupra sănătății.

ADVERTISEMENT

Taur

Norocul este de partea lor pe toate palierele, chiar dacă Jupiter a retrogradat în luna mai. E timpul pentru riscuri, pentru a face acele lucruri grele, complicate, de care le-a fost frică până acum. Cei care vor să se mute sau să-și construiască o casă pot avea probleme.

Sunt vicii pe care trebuie să le urmărească. Imediat ce Venus retrogradează e bine să fie amânate toate amenajările care țin de artă și achiziționarea unor lucruri scumpe. Mare grijă la sănătate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Acești nativi stau excelent la capitolul profesional, sunt într-un apogeu, își iau avânt, dar pentru asta le trebuie curaj și să intre în cercuri noi, să cunoască oameni. A venit momentul să aibă mai multă încredere în pasiunile lor.

Se cere atenție sporită la comunicare. Luna Neagră poate aduce lipsă de inspirație, supărări, rupturi de prietenii sau să deranjeze pe cineva apropiat. Se rezolvă probleme legate de echilibrul interior.

ADVERTISEMENT

Rac

Vine o perioadă de expansiune în care nevoia de cunoaștere, de a învăța, de dezvoltare spirituală și de călătorie este foarte importantă. Sunt ajutați de un protector excepțional. În dragoste se încheie o etapă complicată.

La capitolul sănătate stau bine, în timp ce relația cu părinții s-ar putea să ajungă pe primul plan, să-i preocupe mai mult, mai ales când vine vorba de sănătate.

Leu

Luna Neagră și Venus retrograd îi face pe acești nativi să fie mai capricioși ca niciodată. E o perioadă în care trebuie să fie atenți la ce spun și să nu se dea mari. E cazul să-și îndrepte privirea spre profesie, spre ce au învățat.

Vin schimbări fundamentale de viață, lucruri care sunt lăsate în urmă. Astrologul Cristina Demetrescu este de părere că în ultimele luni din 2023 aceștia ajung să se îndrepte spre noi orizonturi.

Fecioară

A venit clipa în care se cere restabilirea liniei orizontului, să scape de lucruri care nu sunt în regulă și să privească drept înainte. Unii pleacă din țară pentru studii sau pentru a se dezvolta spiritual. Pot fi probleme în căsnicie pentru Fecioare.

Saturn le aduce unora lecții de viață, iar altora relații care se pot rupe definitiv. Schimbarea reprezintă cea mai grea piatră de hotar pentru că frica primează, nu au suficient curaj.

Balanță

Spre finalul anului karma intră în zodia Balanței, iar asta înseamnă trecutul. Sectorul prietenilor poate fi mai complicat ca niciodată, ceea ce înseamnă că sunt oameni care îi înțeleg mai mult sau mai puțin. Poate fi vorba inclusiv de un triunghi amoros.

De asemenea, astrele mai prevăd căsătorii sau tranzacţii în perioada următoare. Vinde, cumpără sau investeşte. 2023 este un an foarte bun pentru încasări.

Scorpion

Apar locuri de muncă sau meserii noi. Nu este deloc deranjat de autoritatea unui șef și asta îl determină să spună că merge pe un drum complet diferit. Nu stă foarte bine la capitolul securitate, însă cel mai bun sector este căsătoria.

Nativul Scorpion scapă de karmă, ceea ce înseamnă un lucru cu adevărat extraordinar. În plus, depășește de toate necazurile și problemele care l-au măcinat în ultimii doi ani.

Săgetător

Cristina Demetrescu îi îndeamnă pe acești nativi să vadă mai mult de echilibrul lor interior. Saturn are o poziție complicată și poate aduce preocupări pe partea de familie și relații. Dragostea joacă un rol important spre sfârșitul anului.

Sunt orizonturi noi din punct de vedere profesional, mai spune renumitul astrolog. S-ar putea să ajungă foarte departe pentru că sunt persoane care depun eforturi asumate.

Capricorn

Se culeg roade bune din punct de vedere sentimental pentru că pot apărea spre finalul lui 2023 iubiri noi sau chiar copii. Vin preocupări față de casă, de cămin și învață să fie mai organizați. Așa o pot scoate la capăt.

Totodată, previziunile anunță că este un an intens din punct de vedere al distracţiei. Acești nativi simt nevoia să guste din plăcerile vieţii. Învață să se specializeze.

Vărsător

Astrele îi îndeamnă să fie mai atenți la sectorul financiar pentru că pot apărea cheltuieli neașteptate. În următorul an și jumătate au multe lecții de învățat, poate chiar profesii noi. E o perioadă de dezvoltare, de studiu.

Nu este neapărat vorba de înscrierea la o facultate, ci mai mult de cursuri de calificare sau chiar o pasiune care le poate aduce bani.

Pești

Urmează o perioadă interesantă în care nu trebuie să stea în zona de confort. Sunt tranzitaţi de planeta Profesor, moment în care își pot propune să facă multe lucruri noi. Saturn le poate da de furcă într-o manieră care să nu le facă plăcere.

Își asumă responsabilitatea pentru familie. Comunicarea este cel mai bun sector, în timp ce nevoia de independenţă joacă un rol extrem de important.

ADVERTISEMENT