Life

Cristina Demetrescu știe ce zodii au noroc în august 2023. Se anunță schimbări pentru 5 nativi

Cristina Demetrescu a dezvălui ce zodii au noroc în luna august a anului 2023. Schimbări majore au loc în viața unor nativi.
26.07.2023 | 11:20
Cristina Demetrescu stie ce zodii au noroc in august 2023 Se anunta schimbari pentru 5 nativi
Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul lunii august. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit cine începe cu dreptul luna august a anului 2023. Câteva fenomene astrale aduc schimbări în viața zodiilor, iar unii nativi vor avea parte chiar și de suferință în dragoste în perioada următoare.

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru începutul lunii august 2023

În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru începutul lunii august. Câteva fenomene astrale o să dea peste cap viața nativilor. În plan romantic, este posibil ca unii să sufere. Iată previziunile complete pentru fiecare zodie în parte!

ADVERTISEMENT

Berbec

Trebuie să avansezi în situații care țin de sport sau creativitate, performanțe care au legătură cu talentul. Pentru asta, însă, ai de muncit foarte mult. În același timp, acordă importanță sănătății, fiindcă pot ajunge la intervenții chirurgicale.

Taur

Nu te apuca acum de nicio lucrare estetică, fie că ține de propriul corp sau de casă, nu va ieși bine și va trebuie să mai cheltui o dată bani, deoarece Venus este în retrograd. Așteaptă până în septembrie. În plus, vei avea parte și de suferință în dragoste.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Comunicarea și telefoanele dese pe care le primești sunt un factor stresant în viața ta în următoarea perioadă, a dezvăluit Cristina Demetrescu. Ai de ținut cursuri, conferințe și chiar poți da declarații la Poliție.

Rac

Fii foarte atent atunci când faci tranzacții. Nu te arunca la prima ofertă, pentru că riști să pierzi bani. Mare atenție la acte, s-ar putea să pierzi documente importante și să te confrunți cu multă alergătură. Totuși, piedicile aparente sunt doar amânări din partea lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Leu

Dacă vrei să păstrezi aparențele, trebuie să cheltui foarte mulți bani. Nu este necesar să te concentrezi pe orgoliu și opulență, însă dacă îți dorești să o faci, trebuie să știi la ce te aștepți de la bun început.

Balanțele se distrează

Fecioară

Ai multe lucruri pe care le ții pentru tine, preocupări pe care nu ești dispus să le discuți acum. Mare atenție, însă, cu cât de gândești mai mult la ele, cu atât vor deveni mai toxice, se arată în horoscopul lunii august 2023.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai o viață aglomerată, dar fericită. Următoarea perioadă este plină de nunți, botezuri și tot felul de evenimente. Chiar și așa, printre sesiunile de distracție, trebuie să găsești puțin timp și pentru odihnă, necesară pentru sănătate.

Scorpion

Avansezi în funcție, ceea ce îți pe de o parte admirația celorlalți, în timp ce unii ar putea începe să te urască. Important este să-ți vezi de drum, să mulțumești pentru ceea ce ai primit și să te bucuri de tot ce trăiești.

Săgetător

Cristina Demetrescu anunță că ai planuri foarte mari în perioada care urmează. Visezi mult, dar este esențial să rămâi cu picioarele pe pământ. Iar atunci când primești o părere avizată, chiar dacă nu-ți place, ar fi bine să o accepți.

Capricorn

Nu te afli chiar în cea mai bună formă, astfel că ar trebui să rămâi departe de excese. Este posibil să cheltui mai mult decât ar trebui din cauza unor frustrări interioare care te macină. Ai nevoie să privești lucrurile mai clar.

Vărsător 

Ai nevoie de spațiu, iar dacă nu-l primești, te transformi într-o companie nu foarte plăcută. Tocmai din aceste motive, în luna august ai cheltuieli majore. Banii se duc pe călătorii și distracții, a spus astrologul, citat de unica.ro. 

Pești

Conform horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, este posibil să ai probleme de sănătate care să de încurce și la serviciu. În plus, este posibil să apară conflicte cu partenerul de viață ori să se simtă pus la zid de alte persoane.

ADVERTISEMENT