Life

Cristina Demetrescu anunță vești bune și probleme pentru zodii în martie 2023. Atenție, Fecioare!

Cum va fi luna martie 2023 pentru zodii. Cristina Demetrescu anunță vești bune și probleme pentru unii nativi, iar Fecioarele trebuie să fie atente.
12.02.2023 | 21:04
Cristina Demetrescu anunta vesti bune si probleme pentru zodii in martie 2023 Atentie Fecioare
Cristina Demetrescu, horoscop martie 2023. Vești bune și probleme pentru zodii Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a anunțat cum va fi luna martie 2023 pentru zodii. Unele vor avea parte de probleme, în timp ce altele se vor bucura de unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor.

Cristina Demetrescu, horoscop martie 2023. Vești bune și probleme pentru zodii

Berbec

Berbecii care sunt părinți se pot confrunta cu niște probleme interioare în această perioadă, din cauza faptului că vor să trăiască experiențe vicariale prin intermediul copiilor și pot să îi condiționeze să facă anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea parte de mari provocări în această lună și vor apărea multe certuri legate de familie, posibil și de o moștenire sau de o avere. Totuși, aceștia vor primi o doză de smerenie din cercul de prieteni. Poți simți că cineva te trădează.

Gemeni

Gemenii au parte de tot soiul de probleme și discuții în luna martie 2023 și pot chiar să rănească persoanele din jurul lor din cauza egocentricității. Nu este o perioadă bună pentru relațiile cu frații sau surorile.

ADVERTISEMENT

Rac

În această perioadă, Racul este ispitit să dea foarte mulți bani din ceea ce câștigă și ar trebui să cheltuiască mai mult pentru propriul suflet. Este o perioadă foarte bună pentru a învăța diverse  lucruri și pot deveni mai spirituali.

Leu

Leii pot trece prin niște supărări foarte mari și pot să ajungă la niște concluzii ipocrite, după cum spune astrologul Cristina Demetrescu, la Antena Stars. În această perioadă trebuie să aveți o mare atenție la intervențiile chirurgicale. Este o lună în care poți primi amenzi sau pot exista blocaje financiare.

ADVERTISEMENT

Atenție, Fecioare! Ce le așteaptă în martie 2023 pe zodii

Fecioara

Fecioarele pot avea gânduri toxice și își doresc răzbunare. Există o înclinație către bârfă și pot apărea suferințe în iubire, iar  unele Fecioare pot trece prin separări sau divorțuri.

Balanță

Balanțele nu trebuie să creadă în persoanele care le spun foarte multe cuvinte de laudă, dar le sugerează idei perfide. Atenție la cercul de prieteni, dar și la triourile amoroase care pot apărea în luna martie 2023.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul are o provocare în carieră din cauza faptului că ajunge să creadă că această putere îi dă capacitatea de a face orice. Nu trebuie să ia decizii drastice și să nu dea oamenii afară de la locul de muncă, sau să o facă foarte elegant.

Săgetător

Săgetătorii au tendința de a vorbi foarte multe despre propriile lor credințe în această perioadă și chiar să fie prea insistenți cu ceea ce cred și vor să creadă și alții.

Capricorn

Capricornii au provocări în zona banilor în luna martie 2023 și pot exista schimbări de comportament din această cauză. Capricornul va fi smerit prin relațiile cu frații și surorile și poate fi nevoie să ajute pe cineva, sau să fie mai înțelegători.

Vărsător

Vărsătorii se pot confrunta cu niște schimbări de comportament ale partenerilor care să le provoace și lor unele modificări. Pot apărea conflicte și se poate ajunge chiar și la procese.

Pești

Peștii trec printr-o perioadă mai delicată la locul de muncă pentru că apare o situație în care consideră că se pricepe foarte bine să rezolve o problemă doar că mai mult încurcă decât să ajute.

Aceștia învață o lecție valoroasă și anume să accepte lecțiile pentru următorii ani exact așa cum vin și să caute soluții spirituale pentru a elimina din viața lor persoanele care nu le lasă să crească.

ADVERTISEMENT