Life

Cristina Demetrescu, avertismente pentru zodii. Primele două săptămâni din martie vor fi dificile: „Nu toată lumea trebuie să fie fericită”

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru primele două săptămâni ale lunii martie. Se anunță o perioadă extrem de încărcată.
27.02.2023 | 12:48
Cristina Demetrescu avertismente pentru zodii Primele doua saptamani din martie vor fi dificile Nu toata lumea trebuie sa fie fericita
Cristina Demetrescu, horoscopul pentru începutul lunii martie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu mărturisit că, din punct de vedere astral, primele două săptămâni din luna martie sunt greu încercate. Nativii iau decizii ce pot să le schimbe viitorul și, în același timp, mai multe zodii se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Cristina Demetrescu, horoscopul primelor două săptămâni din martie

Cristina Demetrescu, invitată în emisiunea Vorbește lumea, a realizat horoscopul pentru luna martie. Pe nativi îi așteaptă o perioadă aglomerată, greu încercată din punct de vedere emoțional. Data de 4 martie are o importanță aparte.

ADVERTISEMENT

„Aceste două săptămâni sunt extrem de încărcate. Mercur, care este planeta comunicării, va intra în Pești. Mare atenția la faptul că nu ne adunăm gândurile. Suntem melancolici, un pic apatici, e în toate direcțiile mintea noastră.  Până să intre Mercur și Saturn în Pești, ele se vor întâlni pe ultimul grad al Vărsătorului și el este un semn al viitorului.

Deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze enorm de pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități pentru că sunt doi benefici care se întâlnesc data de 4, Venus și Jupiter.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi există o provocare de la Univers, pentru că nu toată lumea trebuie să fie fericită. Există aceste provocări legate de felul în care ne atașăm de obiceiuri, de trecut și nu vedem oportunitatea, nu vedem șansa. Unii se vor întoarce în trecut, se vor lăsa influențați”, a dezvăluit celebrul astrolog la Vorbește lumea. 

Previziuni astrale pentru luna martie pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Berbecul este cel mai norocos nativ al perioadei. Ar putea fi invidiat deoarece sub semnul său se strâng toate planetele bune și ar putea deveni chiar persoane cheie în anumite situații.

ADVERTISEMENT

Taur

Este bine să dea mai multă importanță sănătății. Să dea drumul lucrurilor stresante, să pună pe primul loc starea lui de bine. O chestiune de familie s-ar putea să-l blocheze într-o anumită hotărâre și este mai bine să tacă, pentru a nu fi descurajat.

Gemeni

Geamănul trebuie să fie foarte atent la ceea ce spune. Deși are o perioadă foarte bună din punct de vedere social, în care are parte de susținerea prietenilor, s-ar putea să nu vadă lucrul ăsta și să fie foarte caustic, repezit.

ADVERTISEMENT

Rac

Pe Rac îl poate stresa puțin sănătatea, apar tot felul de dureri. Atrage mai multe conflicte, i se pare că toată lumea are ceva cu el. Are două săptămâni pline de oportunități profesionale. Atenție, totuși, la amenzi.

Leu

Leul are nevoie și își poate planifica o vacanță, care să-i ajute și din punct de vedere emoțional. Pot apărea situații dificile cu persoana iubită, se pune problema de planuri de căsătorie, dar și de divorț. Unele decizii nu se iau la nervi, mai ale cele importante, ce țin de viitor.

Fecioară

O problemă medicală poate împiedica nativul Fecioară să facă o călătorie sau îl poate determina să rateze un examen. Aceste situații au menirea de a-i îndrepta către spiritualitate. Sunt săptămâni bune din punct de vedere financiar.

Balanță

Nativul Balanță ar trebui să rămână focusat pe propria persoană. Nu este un moment potrivit pentru a cere sfaturi de la familie sau prieteni. Este important să nu se lase descurajat și nici influențat de mediul exterior.

Scorpion

Scorpionii se pregătesc să închidă o perioadă foarte grea, dar nu iau pauză. De fapt, își dau seama că ceea ce îi obosea era munca lor, faptul că făceau ceva ce nu le era pe plac, așa că se înhamă la o nouă activitate, dar una care le e benefică.

Săgetător

Săgetătorul va intra într-o perioadă mult mai introspectă pentru următorii trei ani și trebuie „să mai reducă motorașul”, să dea mai multă importanță emoției, iubirii, distracției, copiilor, sportului, într-un fel care să le hrănească mai mult sufletul.

Capricorn

Capricornii sunt concentrați pe bani. Vor fi mulțumiți de anumite investiții pe care le fac. Deși o mașină sau o casă scumpă le aduce bucurie, nu trebuie să depășească gradul de îndatorare.

Vărsător

Vărsătorul se află  într-o etapă de învățare a vieții sale. Nativul nu este fericit decât atunci când face ceea ce îi place. Tendința de introspecție este benefică, deoarece îl ajută să se apropie de esența vieții lor.

Pești

Peștii au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Trebuie să muncească în niște condiții pe care nu le agreează foarte tare, dar e nevoie să se stăpânească. E o etapă prin care trebuie să treacă și să fie atenți, să nu rateze ocazii.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat...
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat de divorț și și-a găsit fericirea la 53 de ani
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Cătălin Bordea lansează „Teoria Conspirației”, în cinematografe din 8 decembrie
Cătălin Bordea lansează „Teoria Conspirației”, în cinematografe din 8 decembrie
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie....
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie. Medicii au operat-o!
Drama prin care a trecut Andrei Aradits în adolescență: ”Ne spălau ca pe...
Drama prin care a trecut Andrei Aradits în adolescență: ”Ne spălau ca pe vite, plângeam și îmi era frig...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română