Life

Cristina Demetrescu, previziuni pentru iulie 2023. Zodiile care au noroc la bani, în perioada următoare

Trei zodii au noroc la bani în luna iulie 2023. Astrologul Cristina Demetrescu are vești bune pentru acești nativi.
24.06.2023 | 14:59
Cristina Demetrescu previziuni pentru iulie 2023 Zodiile care au noroc la bani in perioada urmatoare
Astrolog Cristina Demetrescu, previziuni pentru iulie 2023
ADVERTISEMENT

Luna iulie 2023 se anunță a fi cu mult noroc la bani pentru trei zodii: Rac, Leu și Balanță. Nativii acestor zodii sunt favorizați de astre și obțin ceea ce își propun. Atmosfera din luna Racului este propice reflecției, așa că astrologul Cristina Demetrecu vă îndeamnă să vă gândiți bine înainte de a lua o decizie. Iată ce spune horoscopul pentru cei trei nativi.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru zodiile care dau lovitura în iulie 2023

Trei zodii sunt favorizate de astre în luna iulie 2023, susține astrologul Cristina Demetrescu. Sectorul banilor și al finanțelor este vizat, însă sunteți sfătuiți să nu vă aruncați cu capul înainte când luați o decizie. Totul trebuie cântărit de mai multe ori până să faceți o investiție sau să achiziționați ceva scump.

ADVERTISEMENT

Horoscop iulie 2023 de Cristina Demetrescu pentru zodia Rac: “Sunt favorizați în plan profesional”

Racii sunt favorizați în plan profesional. Trebuie să se deschidă mai mult. Au terminat o perioadă de schimbare în viața lor. Multe persoane din zodia Rac simt o senzație de blocaj.

Apare o perioadă în care trebuie să învețe să se îndrepte către noi orizonturi. Pot cere ajutorul unor persoane care le pot promova munca, susține astrologul Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Horoscop iulie 2023 de Cristina Demetrescu pentru zodia Leu: “Trebuie să își calculeze atent investițiile”

Leii au probleme care pot decurge din relațiile conjugale. Cei care sunt căsătoriți, cei care se află în parteneriate, cei au de împărțit bani, fac investiții sau se gândesc la carieră. Să nu se hazardeze. De multe ori Leul exagerează. Trebuie să își calculeze banii și investițiile, să nu se arunce, a precizat Cristina Demetrescu.

Horoscop iulie 2023 de Cristina Demetrescu pentru zodia Balanță

Balanțele vor avea o perioadă bună din punct de vedere relațional, conjugal, financiar. Balanța poate se căsătorește în următoarea perioadă. Este vorba și despre anumite parteneriate, dar atenție, după data de 12 iulie, karma intră în zodia Balanță.

ADVERTISEMENT

În perioada asta se pune accentul pe partener, pe o căsătorie. Balanța este guvernată de Venus în perioada menționată.

Balanțele au asumări de responsabilitate la locul de muncă. Și, de asemenea, Balanța trebuie să acorde timp sănătății, sportului și să pună un echilibru în ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Este o zodie extremistă, ba muncește prea mult, ba face alte lucruri prea mult, a spus astrologul în cadrul podcastului “Vin de-o poveste”, realizat de Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT