Life

Anca Dimancea, adevărul despre zodiile care dau lovitura în iulie 2023. Abundență pentru acești nativi, dar și cum să vă feriți de un pericol major

Ce zodii vor da lovitura în iulie 2023 și se vor bucura de abundență. Predicțiile astrologului Anca Dimancea. Nativii care riscă un pericol major.
24.06.2023 | 10:04
Anca Dimancea adevarul despre zodiile care dau lovitura in iulie 2023 Abundentapentru acesti nativi dar si cum sa va feriti de un pericol major
Anca Dimancea, vesti despre zodiacul chinezesc din perioada 18 iunie-17 iulie 2023. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna iulie vine cu provocări pentru nativii zodiacului chinezesc. Astrologul Anca Dimancea spune care dintre ei se vor bucura de abundență pe toate planurile și cine vor fi nevoiți să se ferească de un pericol foarte mare. Citește horoscopul integral în rândurile următoare.

Predicțiile astrologului Anca Dimancea pentru iulie 2023. Abundență și pericole pentru nativi

Astrologul Anca Dimancea a oferit vești despre destinul zodiilor în perioada 18 iunie-17 iulie 2023. În acest interval suntem guvernați cu toții de semnul Calului, care prevestește apariția unor provocări. De asemenea, unii nativi își vor căuta stabilitatea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele menționate, natura va crea temeri în luna iunie. Se vor produce evenimente precum incendii, alunecări de teren sau chiar seisme. Atât la noi în țară, cât și peste hotare. Abia în iulie zodiile vor putea răsufla fără nicio problemă.

”Luna aceasta e a Calului și începe pe data de 18 iunie și se termin pe 17 iulie. În sfârșit, așteptam cu nerăbdare acest element de pământ, care aduce putere. Avem nevoie de stabilitate, dar pe lângă incendiile de care vom auzi, o să fie și alunecări de teren, s-ar putea să se întâmple și seisme, nu neapărat în țara noastră. De abia în luna iulie respirăm.”,  a declarat Anca Dimancea la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii vor avea în iulie Calul, Oaia și Maimuța

Calul este primul nativ din zodiacul chinezesc care va avea o mulțime de beneficii în iulie. Pe plan profesional, își va găsi un nou loc de muncă, iar pe plan financiar va prima prosperitatea. În luna iulie, Calul va avea noi șanse, de care trebuie să profite.

Oaia trebuie să înceapă să se implice în proiecte de succes, căci are mari șanse să evolueze și să ajungă acolo unde își dorește. Totodată, chiar dacă situația pare ușor incertă în plan financiar, în curând, Oaia se va bucura de mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Și Maimuța se încadrează printre nativii în calea cărora se va instala abundența. Orice își va propune, Maimuța va reuși să meargă pe un drum drept. Se prevăd lucruri frumoase pentru ea și din punct de vedere al dragostei și al imaginii în fața oamenilor din jur.

Zodiile care primesc avertismente

Probleme în ceea ce privește comunicarea pentru Dragoni. Nu vor fi în apele lor și s-ar putea certa cu colegii, la locul de muncă. Totodată, nici acasă apele nu vor fi mai liniștite. S-ar putea certa și cu persoana iubită și nu este exclusă o despărțire.

ADVERTISEMENT

Cocoșii trebuie să acționeze cu mare prudență. Se pot accidenta la un moment dat și vor avea nevoie de îngrijiri speciale. Mai multă atenție la sarcinile cu care se încarcă și la sănătate. Aceasta din urmă este cea mai importantă pentru ca planurile lor să funcționeze.

ADVERTISEMENT