Life

Cristina Ich, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum iubita lui Alex Pițurcă

28.01.2021 | 13:24
Cristina Ich schimbare spectaculoasa de look Cum arata acum iubita lui Alex Piturca
Cristina Ich, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată iubita lui Alex Pițurcă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich și-a surprins urmăritorii de pe rețelele sociale după ce a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look. Internauții au fost extrem de încântați de cum arată iubita lui Alex Pițurcă și i-au trimis sute de reacții. 

Urmărită de sute de mii de persoane pe Instagram, Cristina Ich a câștigat premiul „Cel mai bun influencer român” al anului 2020 și este apreciată pentru umorul ei și pentru aspectul fizic de invidiat.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din țară, fiind supranumită „Angelina Jolie de România” datorită asemănării dintre ea și celebra actriță.

Cristina Ich, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich și-a schimbat total look-ul și i-a surprins pe urmăritorii ei cu noua tunsoare la care a apelat pentru a-și pune trăsăturile în evidență. Vedeta este foarte norocoasă la doar 33 de ani, având deja tot ce își dorește în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Mai mult, șatena trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Pițurcă și au împreună un băiețel, Noah, însă au decis să-l țină departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Ich i-a impresionat pe fani cu o nouă tunsoare, iar aceștia i-au lăsat sute de comentarii și peste 100.000 de aprecieri. Frumoasa influenceriță și-a făcut breton și chiar a dat lovitura cu noua coafură, judecând după reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT
Cristina Ich
Cristina Ich, schimbare de look. Sursa foto: Instagram

„lasa ma un minut doar sa te admir si dupa revin…:))”, „Iti sta superb, de fapt tu esti superba oricum”, „Acum semeni și mai mult cu mama ta”, „Ahhhh cât de bine îți stă”, „Cred că ești singura persoană căreia îi stă bine și cu părul lung și scurt, și drept și creț, și cu breton și fără”, „Doamne, cât ești de frumoasa, Cris!”, sunt doar câteva dintre cele peste 600 de comentarii.

Anul trecut, vedeta a fost nominalizată la Premiile E!Entertainment și s-a luptat pentru titlul de „Cel mai bun influencer român”, pe care l-a și câștigat.

ADVERTISEMENT

Vloggerii și influencerii care au mai fost nominalizați sunt Emil Rengle, Mimi, Andra Gogan, Alina Ceușan, Cristi și Vlad Munteanu și Bianca Adam (Tequila).

ADVERTISEMENT
Tags: