Life

Christina Ich, imagini fabuloase și extrem de rare cu fiul ei și al lui Alex Pițurcă. Cu cine seamănă? – Foto

09.07.2020 | 16:09
Christina Ich imagini fabuloase si extrem de rare cu fiul ei si al lui Alex Piturca Cu cine seamana  Foto
Christina Ich, alături de Alex Pițurcă
ADVERTISEMENT

Christina Ich a declarat de nenumărate ori că nu va posta imagini cu fiul ei, Noah, însă i-a trecut supărarea pe fani și a postat pe Instagram câteva clipuri cu micuțul, rodul iubirii dintre ea și Alex Pițurcă.

Băiețelul seamănă leit cu mama lui și foarte zâmbăreț ca tatăl lui, Alex Pițurcă.

De când băiețelul a venit pe lume, vedeta o are pe mama sa alături, care o ajută în ceea ce privește creșterea copilului.

ADVERTISEMENT

Christina Ich, Noah și Daiana Anghel

Fosta prezentatoare TV Daiana Anghel este foarte bună prietenă cu iubita lui Alex Pițurcă. Cele două se vizitează des și chiar petrec destul de mult timp împreună, ambele fiind pasionate de make-up și cosmetică.

Și pentru că s-au apropiat atât de mult în ultimii ani, Daiana i-a făcut curând o vizită bunei sale prietene, care se afla acasă cu mama sa, Noah, fiul ei, plus alți prieteni.

ADVERTISEMENT
Noah, fiul Christinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Foto: Instagram
Noah, fiul Christinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Foto: Instagram

Christina Ich a postat câteva clipuri în care Daiana Anghel apare alături de micul Noah, care pare că seamănă leit cu frumoasa moldoveancă de peste Prut. Copilul a fost numai zâmbet în filmuleț, mai ales că alături de el era și un cățeluș care îl anima mai tot timpul

Noah, fiul Christinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Foto: Instagram

Petrecere de botez la Palatul Mogoșoaia

Petrecerea de botez a micuțului Noah a avut loc la Palatul Mogoșoaia, alături de câțiva prieteni și rudele apropiate. Evenimentul a avut loc departe de ochii presei, deși Christina Ich a postat clipuri de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Prezent la botezul micuțului au fost și Victor Pițurcă, soția acestuia și restul familiei.

Cristina Ich a devenit mamă în 2019

Cristina Ich și Alex Pițurcă au devenit părinți de băiat în 2019, la sfârșitul anului. Vedeta a născut pe cale naturală pe 25 octombrie 2019, iar perioada de după naștere a sensibilizat-o pe tânăra mămică, care s-a confruntat pentru o perioadă scurtă cu depresia postnatală.

Originară din Republica Moldova, Christina Ich este norocoasă din punct de vedere al fizionomiei, căci a fost înzestrată cu o frumusețe răpitoare, moștenind-o pe mama sa, care este la fel de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Bruneta a devenit celebră după ce a apărut în clipurile BRomania, după care și în show-ul de la Sala Palatului. Nu este o persoană mondenă și nici nu apare la evenimentele mondene.

Cristina Ich nu a dorit să spună prea multe nici când a rămas însărcinată și abia după primele luni de sarcină a anunțat public că va avea un băiețel.

ADVERTISEMENT