Life

Cristina Spătar recunoaște că banii soțului ei contează în mariaj. Ce obiecte scumpe și proprietăți i-a cumpărat bărbatul 

Cristina Spătar recunoaște că banii soțului sunt importanți. Artista a primit o mulțime de cadouri scumpe și i s-au cumpărat proprietăți
08.08.2023 | 12:10
Cristina Spatar recunoaste ca banii sotului ei conteaza in mariaj Ce obiecte scumpe si proprietati ia cumparat barbatul
Cu ce se ocupă soțul milionar al Cristinei Spătar. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a vorbit despre soțul ei, Vicențiu Mocanu, și a recunoscut că pentru ea este important că acesta este milionar și că îi poate oferi un trai luxuriant. Bărbatul i-a făcut o serie de surprize foarte scumpe și o plimbă prin tot felul de vacanțe .

Cristina Spătar, încântată de banii soțului. Bărbatul o tratează regește

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu sunt împreună de doi ani, iar în urmă cu aproape două luni au mers în fața altarului. Și-au jurat iubire eternă, cu toate că mulți oameni consideră nepotrivit mariajul lor, din cauza diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT

Interpreta este mai mare decât milionarul originar din Vâlcea. Acesta are 47 de ani, iar ea 51 de ani. Cristina Spătar nu a pus preț pe această situație și nu a împiedicat-o nimic să se căsătorească a doua oară, în urma divorțului de primul soț, Alin Ionescu.

Întrebată în cadrul unui interviu dacă este relevant faptul că a devenit soție de milionar, ”Regina R&B”, a confirmat: ”Contează foarte mult”, a precizat ea, spunând că este important și pentru copiii ei, care erau obișnuiți din căsnicia anterioară cu un stil de viață ridicat.

ADVERTISEMENT

” (…) A fost o treabă foarte bine venită faptul că el este un potent om de afaceri. Plus că eu învăț foarte multe de la el și mă ajută în viitoarele mele afaceri. Pentru mine, contează. Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la copiii mei, chiar îmi doresc să fie bine. De ce nu? Hai să nu fim ipocriți și să recunoaștem! Da, sunt foarte încântată că am un sprijin în el”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva.ro

Ce cadouri a primit Cristina Spătar de la soț

Solista se simte foarte iubită de Vicențiu, deoarece o răsfață cu daruri pe care multe femei și le-ar dori. Un bloc alcătuit din trei etaje, în valoare de două milioane de euro, o mașină marca ”Mercedes Mayback Jeep”, în valoare de 300.000 de euro sau șapte Vile în Crevedia, sunt o parte dintre ele.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Vicențiu a introdus-o pe Cristina Spătar și în lumea afacerilor și acum artista are un trai mai mult decât decent, ea nu va lăsa la o parte muzica. Se va axa în continuare pe acest domeniu, deoarece este pasiunea sa. De altfel, în curând își va lansa propria linie de vinuri, tot datorită soțului bogat.

”Un vin care o să-mi poarte numele și cei care au fost la nuntă l-au degustat, că a fost pe masă. Vin alb, vin rosé și vin roșu. Un vin foarte bun, un vin sec, un vin tare. El a fost cu ideea. Suntem în discuții să cumpere, tot pentru mine, o mică făbricuță de apă”, a mai spus cântăreața pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar și Vicențiu sunt împreună datorită unor prieteni comuni. Aceștia le-au făcut cunoștință și încă de atunci s-au înfiripat între ei sentimente. Cristina Spătar a mai mărturisit că milionarul a cucerit-o prin simțul umorului.

ADVERTISEMENT
Tags: