Life

Cristina Spătar, cadou de milioane de euro de la soțul ei. Vedeta s-a ales cu șapte vile, dar și cu un bolid de lux: ”Este un băiat generos”

Cristina Spătar poate spune că a dat lovitura. Vedeta a primit un cadou de milioane de euro de la soțul ei, multimionarul Vicențiu Mocanu.
01.08.2023 | 06:59
Cristina Spatar cadou de milioane de euro de la sotul ei Vedeta sa ales cu sapte vile dar si cu un bolid de lux Este un baiat generos
Cristina Spătar, cadou de milioane de euro de la soțul ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar poate spune că a dat lovitura, atât pe plan financiar, cât și amoros. Vedeta s-a căsătorit recent și se pare că soțul ei nu se uită deloc la bani când vine vorba de fericirea acesteia.

Cristina Spătar, cadou de milioane de euro de la soțul ei

Cristina Spătar are 51 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Celebra cântăreață formează un cuplu cu multimionarul Vicențiu Mocanu, iar de când l-a cunoscut, viața ei avea să se schimba total.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doar câteva săptămâni. Iar încă de atunci, soțul Cristinei Spătar este extrem de generos. Se pare că acesta nu se uită deloc la bani și vrea să își vadă partenera de viață fericită.

Ce cadou a putut să primească Cristina Spătar de la soțul ei? Vicențiu Mocanu a avut grijă să îi îndeplinească un mare vis acesteia. Iar zilele trecute, când a fost ziua ei de naștere, s-a lăsat cu mari surprize.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a primit cadou nu doar un bloc cu 15 apartamente. Aceasta mai are de acum și alte șapte vile, dar și un bolid de lux, Maybach. La ce valoare se ridică întreg cadou? Suma are multe zerouri.

Doar blocul primit cadou este estimat la peste 2 milioane de euro

Spre exemplu, blocul cu 15 apartamente primit de Cristina Spătar, care are o suprafață de 1.500 de metri pătrați se ridică la mai bine de 2 milioane de euro. De cealaltă parte, autoturismul Maybach este evaluat la aproape 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut și ea că are un soț generos. Acesta a decis să îi îndeplinească marele vis al artistei de a avea venituri pasive. Mai mult de atât, ea a mai adăugat că este răsfățată iubită și că se poate considera o femeie norocoasă.

„E un bloc care momentan are un etaj și urmează să mai facem două. Și apartamentele urmează să le dau la închiriat și acolo va fi sursa mea de venit pasivă dacă vrei. Este în Buftea, lângă noi.

ADVERTISEMENT

O să fie ceva frumos acolo, o să fie și niște penthouse-uri, am mai achiziționat între timp alte șapte vile, tot așa, el mi le-a făcut cadou, deci este un băiat generos, cum vă spuneam. Are grijă de mine.

Are simțul umorului, este foarte generos, pe mine mă iubește și mă răsfață. Ce să fac? Sunt norocoasă! El și-a dorit să am sursa mea de venit pasivă, să mă pot ocupa de muzică, de copii și de el”, a mai comentat Cristina Spătar, pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Spitalele morții. Medic acuzat de malpraxis. Percheziții după uciderea unei paciente
Spitalele morții. Medic acuzat de malpraxis. Percheziții după uciderea unei paciente
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților