Life

Critici dure la adresa lui Tudor Chirilă. Juratul de la Vocea României a atras antipatie după gestul făcut în fața unei concurente

Tudor Chirilă a atras critici dure după ultimele remarci făcute față de o concurentă de la Vocea României. Mulți au fost cei care l-au pus la zid pe celebrul artist.
08.11.2022 | 11:33
Critici dure la adresa lui Tudor Chirila Juratul de la Vocea Romaniei a atras antipatie dupa gestul facut in fata unei concurente
Tudor Chirilă, val de critici după afirmațiile făcute la adresa unei concurente de la Vocea României. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. O gafă făcută însă la Vocea României l-a costat scump pe acesta.

În cea mai recentă ediție de la Vocea României, Tudor Chirilă nu s-a putut abține și a făcut o glumă. Pentru unii a fost amuzantă, în timp ce alte persoane au luat-o ca un atac dur.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul a comparat încălțămintea Irinei Rimes, colega sa de la masa juraților, cu cea a unei concurente. Cântărețul a spus că acestea poartă haine de la second-hand, având în vedere că modelul pantofilor era similar.

”Se pare că vă luați de la același second-hand”, a spus acesta.

Dacă unii au gustat gluma, iată că alții au catalogat-o ca fiind total nepotrivită. Pe lângă alte comentarii negative primite, bloggerul Mihai Vasilescu spre exemplu i-a transmis lui Tudor Chirilă că marea majoritate a oamenilor care se uită la emisiunea unde apare și el se îmbracă de la second-hand, iar acesta nu este un motiv de rușine.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune stop criticilor primite însă, artistul a simțit nevoia să reacționeze. Tudor Chirilă a comentat la postarea bloggerului, precizând că gluma sa a fost prost înțeleasă.

De asemenea, el a mai adăugat și că geaca pe care o poartă în acest sezon de la Vocea României este tot de la un second-hand.

ADVERTISEMENT

Articolul vestimentar ar fi costat doar un leu și ar fi fost luată din Giurgiu, iar artistului nu îi este teamă să recunoască acest lucru.

”Geaca pe care o port în sezonul ăsta la «Vocea României» e de la un second hand. E luată în 2018. Tot pentru «Vocea României»”, a fost comentariul lăsat de Tudor Chirilă, la o postare postarea bloggerului care l-a criticat public pentru afirmațiile făcute.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că de-a lungul timpului, Tudor Chirilă a avut mai multe răbufniri. Mulți i-au dat mai mereu dreptate, în timp ce alții l-au criticat pentru atitudinea sa.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Simona Bucura Oprescu anunță un nou ajutor financiar pentru români. În ce constă...
Simona Bucura Oprescu anunță un nou ajutor financiar pentru români. În ce constă sprijinul promis de ministrul Muncii
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Ucis de un chips picant. Copil de 14 ani, sfârșit înfiorător
Ucis de un chips picant. Copil de 14 ani, sfârșit înfiorător
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii