Fotbal intern

Crize de nervi pentru suporterii FCSB-ului! “Vă bateți joc? O să jucați cu tribunele goale!”

04.10.2018 | 17:23
Crize de nervi pentru suporterii FCSBului Va bateti joc O sa jucati cu tribunele goale

Suporterii FCSB-ului au făcut adevărate crize de nervi pe rețelele de socializare după ce au văzut prețurile afișate pentru tichetele la meciul împotriva Concordiei Chiajna. Trupa lui Nicolae Dică joacă duminică, de la ora 21.00, cu gruparea ilfoveană, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Astfel, cel mai ieftin bilet costă 15 lei la peluză, în timp ce un tichet la tribuna a doua le scoate fanilor din buzunare 60 de lei.

Supărarea fanilor vine din faptul că pe Arena Națională, acolo unde FCSB a disputat până de curând meciurile de pe teren propriu, prețul era unul mult mai ieftin. De altfel, decizia conducerii este una destul de ciudată având în vedere că echipa oricum nu s-a bucurat de susținere numeroasă din partea suporterilor. De remarcat că aceasta nu este prima partidă la care fanii sunt nevoiți să scoată bani serioși din buzunare dacă vor să-și vadă favoriții. Și la meciul cu Dunărea Călărași, tot de la Voluntari, prețul unui bilet la Tribuna II a fost, de asemenea, 60 de lei.

Crize de nervi pentru suporterii FCSB-ului! Coregrafie FCSB
Suporterii FCSB-ului trebuie să plătească 15 lei pentru un loc la peluză în meciul contra concordiei Chiajna

Crize de nervi pentru suporterii FCSB-ului!

Mai mult de atât, un tichet periferic la tribuna 1 costă 75 de ron la Voluntari pentru jocul FCSB – Concordia Chiajna, în condițiile în care dacă se dorește un loc central, atunci fanii trebuie să plătească nu mai puțin de 100 de lei. Tot 100 de lei au plătit suporterii roș albaștrilor, dar pentru un loc la VIP, în prima zonă, în meciul disputat pe Arena Națională împotriva dinamoviștilor.

FCSB este pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano. Echipa lui Nicolae Dică a acumulat 21 de puncte după zece etape desfășurate în sezonul regulat. Șase victorii au bifat roș albaștrii, trei rezultate de egalitate, dar și o înfrângere. Și golaverajul este unul bun pentru FCSB care a înscris de 24 de ori și a primit numai zece goluri până în acest moment.

15 lei costă cel mai ieftin tichet la partida FCSB – Concordia Chiajna