Fotbal international

Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB! Cum l-au caracterizat

09.08.2018 | 17:16
Croatii iau facut portretul lui Gigi Becali inainte de Hajduk SplitFCSB Cum lau caracterizat

Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB. Patronul vicecampioanei României a fost caracterizat într-un ziar din Croaţia înaintea meciului care se va disputa joi, de la ora 21:45. Omul de afaceri este comparat cu Zdravko Mamici, fostul preşedinte al lui Dinamo Zagreb între 2003 şi 2016, şi cu Zeljko Kerum, fostul primar al oraşului Split.

Fotbalul românesc are o combinaţie între Zdravko Mamici şi Zeljko Kerum, într-o singură persoană. El este Gigi Becali, unicul proprietar al clubului FCSB, care se numea Steaua. Este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară și discursurile sale umplu paginile de media. Fiu de cioban, este compatbil cu sloganul clubului Barcelona – “Mai mult decât un club”. Ceea ce a aruncat fosta campioană a Europei într-o umbră. Potrivit declaraţiilor şi a numeroaselor incidente, Mamici este copil mic. A fost suspectat de răpire a trei persoane suspectate şi ele de a fi implicate în furtul maşinii lui. A spus în 2010 că la Steaua nu va juca niciun homosexual”, au scris jurnaliştii croaţi de la  Slobodna Dalmacija.

Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB

Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB. Jurnaliştii de la Slobodna Dalmacija au scris şi despre problemele pe care le are vicecampioana României cu Ministerul Apărării“Renumitul club românesc, fost campion european în 1986, a trebuit să-şi schimbe numele, tricoul, stema, chiar şi stadionul unde a jucat. Din acel moment, fanii echipei şi-au mutat atenţia către CSA Steaua, echipă care joacă în Liga 4”. Jurnaliştii croaţi au scris şi despre faptul că patronul FCSB a încercat să-şi repare limuzina Maybach cu o rangă în urmă cu mai mulţi ani. În plus, ziariştii i-au atribuit şi câteva acţiuni ale lui Ioan Becali, printre care şi momentul în care vărul lui Gigi Becali a făcut scandal la un turneu de poker organizat în Bucureşti.

Antrenorul croaţilor a vorbit despre meciul cu FCSB

Zeljko Kopic, antrenorul lui Hajduk Split, a declarat că meciul cu FCSB va fi unul foarte greu, dar că a obţinut multe informaţii despre formaţia pregătită de Nicolae Dică. “După duelul cu Slavia Sofia, ne așteaptă un meci foarte greu cu Steaua. Avem o mulțime de informații despre ei, știm că sunt o echipă cu un potențial ofensiv uriaș. Are părți bune, dar și părți slabe și vom încerca să profităm de ele. Cred că vom arăta un fotbal bun și vom obține un rezultat avantajos. Întotdeauna am încredere în jucători și echipa mea.Sunt convins că în acest moment avem suficientă calitate și caracter pentru a ne prezenta bine la acest meci. Atmosfera în vestiar este bună, jucătorii știu la ce să se aștepte. Suntem într-un moment bun, iar președintele și directorul sportiv au venit în cantonament și ne-au vorbit despre importanța acestei duble”, a susţinut antrenorul croaţilor. 

Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB
Croaţii i-au făcut portretul lui Gigi Becali înainte de Hajduk Split-FCSB