Fotbal international

Croații îl știu de frică lui Rusescu înainte de Hajduk – FCSB! ”Are mare experiență”

05.08.2018 | 15:23
Croatii il stiu de frica lui Rusescu inainte de Hajduk  FCSB Are mare experienta

Presa din Croația a anunțat transferul lui Raul Rusescu la FCSB, chiar înaintea dublei cu Hajduk Split din turul trei preliminar al Europa League, și spun că atacantul poate aduce frica în sânul formației pregătite de Zeljko Kopic. Jurnaliștii croați și-a amintit de faptul că noul atacant al vicecampioaneri României se afla în lotul Unirii Urziceni la partida din urmă cu opt ani împotriva actualei formații a lui Steliano Filip.

Media din Croația are numai cuvinte de laudă pentru Raul Rusescu, deși atacantul are șanse minime să fie inclus de antrenorul Nicolae Dică în lotul FCSB-ului pentru dubla manșă cu Hajduk Split. ”Steaua l-a transferat pe Rusescu, un atacant care a jucat în Spania, Portugalia şi Turcia”, este titlul dat de site-ul  slobodnadalmacija.hr.

Croații îl știu de frică lui Rusescu înainte de Hajduk – FCSB: ”Ne-a fost adversar și în 2010”

”Înainte de dubla cu Hajduk, Steaua s-a întărit cu un vârf român cu mare experienţă. Rusescu se află la a treia descălecare la vicecampioana României. El a mai jucat la Sevilla, Braga şi în Turcia, la Osmanlispor. E interesant de menţionat că Rusescu a jucat contra lui Hajduk în 2010, pe vremea când se afla la Urziceni. Niciunul dintre jucătorii de atunci ai lui Hajduk nu se mai află acum în lot”, au mai scris jurnaliștii croați, care par că îl știu de frică pe atacantul român.

Presa din Croația îl știe de frică pe atacantul Raul Rusescu înainte de meciul Hajduk Split - FCSB, din turul trei preliminar al Europa League
Presa din Croația îl știe de frică pe atacantul Raul Rusescu înainte de meciul Hajduk Split – FCSB, din turul trei preliminar al Europa League

Antrenorul formației FCSB, Nicolae Dică, a vorbit despre cel mai nou transfer al vicecampioanei României şi posibilitatea ca acesta să redebuteze în tricoul “roş-albastru” în partida cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Europa League: “Rusescu e un jucător care a mai fost aici şi ştie ce se cere. E un jucător cu mare experienţă, a avut evoluţii foarte bune cât a fost la acest club. Sper să aibă aceleaşi evoluţii bune, chiar dacă vine după o perioadă în care nu a evoluat, eu am mare încredere în el, îl cunosc bine pentru că eram la Steaua ca secund. El poate să ne ajut. Ruse poate să joace şi număr 9 şi număr 10. Să arate pe teren că e în continuare un jucător de valoare. A făcut pregătirea cu cei din Turcia, nu e încă 100%, dar vom încerca să-l aducem cât mai repede l ao formă bună. Trebuie să avem răbdare cu el. Putem să-l trecem pe lista UEFA, dar să vedem cum se va prezenta în zilele următoare”.

Raul Rusescu a semnat cu FCSB, aşa cum FANATIK.RO anticipa în  exclusivitate acum câteva zile. Gigi Becali a confirmat pentru site-ul nostru cea mai proaspătă informaţie din campania de transferuri a vicecampioanei. “De unde ştiţi voi d-astea? Da, azi semnează şi Rusescu, şi fundaşul central, iar mâine o să afle şi presa”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Raul Rusescu a stat în cumpănă dacă să accepte propunerea lui Gigi Becali, pentru că pe adresa sa  venise şi o ofertă de la Eskișehir, formaţie cu care a semnat Cristi Tănase acum câteva săptămâni.