Fotbal intern

CSA Steaua a transferat un atacant brazilian! Cine este noul jucător

28.08.2018 | 21:01
CSA Steaua a transferat un atacant brazilian Cine este noul jucator
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a transferat un atacant brazilian în ziua în care stadionul din Ghencea a fost demolat în vederea construirii unei noi arene pentru EURO 2020.

Ultima achiziţie este un brazilian în vârstă de 21 de ani. Este vorba despre Matheus Madeiros, care joacă pe postul de atacant, iar ultimul său club a fost Friburguense, din Brazilia.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a transferat un atacant brazilian

Mutarea a fost anunţată de “roş-albaştri” pe site-ul lor oficial: “Matheus Madeiros a semnat un contract pe 1 an cu Steaua București și va ajuta la promovarea echipei în liga a III-a. Matheus Madeiros este născut la data de 15 Ianuarie 1997 în Rio de Janeiro, Brazilia. Înălțimea lui este de 183 cm, iar greutatea de 76 kg, piciorul său de bază fiind cel stâng. Acesta a jucat în țara sa natală pentru Friburguense înainte să ajungă la Steaua.

Acesta ne-a dezvăluit că a fost impresionat de istoria clubului militar, de organizarea echipei si de baza de pregatire, însă ceea ce a contribuit cel mai mult la venirea lui în Ghencea, sunt suporterii noștri. Încă de mic și-a dorit să evolueze cu un public așa vocal in spate. Pe această cale îi urăm lui Madeiros mult succes in tricoul Stelei”.

ADVERTISEMENT
CSA Steaua a transferat un atacant brazilian! Cine este noul jucător
CSA Steaua a transferat un atacant brazilian! Cine este noul jucător

 

CSA Steaua, scandal cu generaţia 86 la demolarea stadionului. “Să fie de capul lor!”

Nu toate lucrurile au fost calme la evenimentul organizat în Ghencea. Ilie Bărbulescu şi Emeric Ienei le arată obrazul conducătorilor CSA Steaua după ce aceştia nu i-au invitat şi pe ei la evenimentul organizat cu ocazia începerii lucrărilor de demolare de la stadionul Ghencea.

Marius Lăcătuş, Anghel Iordănescu, Gabi Balint, Ştefan Iovan, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu au fost fotbaliştii din generaţia Steaua 86 care au fost prezenţi pe stadionul Ghencea la evenimentul organizat cu ocazia începerii lucrărilor de demolare a arenei pe care roş-albaştrii au făcut istorie în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre evenimentul respectiv, Ilie Bărbulescu, fostul fundaş stânga al generaţiei Steaua 86, a întrerupt imediat discuţia. “Stai aşa! Mă suni să mă întrebi despre ce a fost marţi pe Ghencea? Un circ! Nişte râşi ai României. Să fie de capul lor! Primul om care trebuia să calce pe acel stadion era bine să fi fost Emeric Ienei, dar crezi că s-au gândit minţile alea luminate de la armată să îl invite pe nea Imi? Lasă că l-au chemat repede pe Puiu Iordănescu, iar el a avut grijă să nu îi lipsească de acolo copiii lui de suflet. Noi ăştia din Steaua 86 ştim cine sunt, nu le dau eu numele public.

Sunt curios dacă Puiu avea tupeul să dea ochii cu Piţi? Au transformat totul într-un circ cu acele casolete în care au fost băgate bucăţi de gazon. Zici că eram la magazin, iar produdele ne erau puse pe cântar. Puteau să organizeze şi ei un eveniment mult mai frumos. Era frumos să fim invitaţi toţi componenţii Stelei 86, nu doar aşa pe vrute şi nevrute. Era frumos să fi fost invitaţi şi alţi fotbalişti ai Stelei din diferite generaţii. Îi rog pe ăştia de la armată să îmi uite numărul. Ei mă sună pe mine să mă invite doar la meciuri de baschet când au nevoie de imaginea noastră”, a spus Bărbulescu.

ADVERTISEMENT

Emerich Ienei a fost şi el dezamăgit de faptul că nu a primit nici măcar un telefon de la CSA: “Am văzut şi eu la televizor evenimentul de pe Ghencea, dar pe mine nu m-a invitat nimeni. Cei de la CSA Steaua nici măcar nu au avut bunul simţ să îmi dea un telefon ca să mă întrebe dacă pot să vin sau nu la Bucureşti. Din cei 81 de ani de viaţă ai mei vreo 40 i-am petrecut sigur pe Ghencea, dar asta este viaţa. Dacă nu am fost invitat la acest eveniment sper să fiu invitat la evenimentul pentru inagurarea noii arene care se contruieşte. Toată lumea ştie că Ghencea a fost Templul fotbalului românesc şi în mod sigur aşa o să rămână şi în viitor când o să fie gata noua arenă”, a spus Ienei.

ADVERTISEMENT
Tags: