Fotbal intern

CSA Steaua nu are drept de joc în Liga 1 Betano! Bixi Mocanu: „Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului”

06.12.2018 | 18:36
CSA Steaua nu are drept de joc in Liga 1 Betano Bixi Mocanu Stim ca nu poate functiona in subordinea directa a clubului

Comandatul clubului CSA Steaua, Bixi Pompiliu Mocanu recunoaște, în premieră, că în clipa de față echipa lui nu are drept de joc în Liga 1 Betano! Cu toate acestea, omul numărul 1 din club spune că obiectivul rămâne neschimbat, și anume promovarea în fiecare an până pe prima scenă. Între timp trebuie să găsească o soluţie pentru a schimba forma juridică a clubului.

”Cu echipa de fotbal dorim să facem promovare în Liga a 3-a, a 2-a şi apoi în Liga 1. Ne gândim de pe acum la Liga I să putem asigura cadrul organizatoric pentru funcţionarea echipei. Ştim că nu poate funcţiona în subordinea directă a clubului. Încercăm să facem nişte întăriri în iarnă pentru ce urmează, pentru play-off, pentru anul viitor. Aşteptăm cu nerbădare construirea noului stadion, pentru că acolo vom avea o multitudine de spaţii care să ne asigure desfăşurarea activităţilor specifice clubului”, a declarat Bixi Pompiliu Mocanu.

CSA Steaua nu are drept de joc în Liga 1 Betano! Bixi Mocanu
Bixi Mocanu vrea ca CSA Steaua să joace în prima ligă pe noul stadion din Ghencea

CSA Steaua nu are drept de joc în Liga 1 Betano!

Comandantul clubului îl liniștește și pe Florin Talpan. Cel puțin pentru moment juristul își păstrează funcția. Sunt de principiu să lucrez cu materialul clientului. Pe măsură ce mă voi lămuri vizavi de capacitatea fiecăruia dintre noi, o să iau măsurile necesare. Ca să schimbi ceva trebuie să ai cu ce să înlocuieşti. (n.r. Se complică lucrurile în privinţa mărcii Steaua?) Nu cred că se complică. Avem un consilier juridic-şef care face demersurile necesare astfel încât să poată duce lupta în intanţă pentru obţinerea palmaresului”, a adăugat Bixi Mocanu

Bixi Mocanu a precizat și stadiul în care se află lucrările de reconstrucţie de la stadionul Steaua: ”S-a terminat de demolat şi transportat molozul, urmează în primvăvara anului viitor construirea lui”, a mai spus comandantul clubului. De altfel, Mocanu a precizat cu altă ocazie că speră ca CSA Steaua să joace pe prima scenă chiar pe noua arenă.

  • 1 este locul ocupat de CSA Steaua în liga a patra