Sport

CSM București – Metz 24-27 în sferturile EHF Champions League. ”Misiune imposibilă” pentru ”tigroaice” la retur

CSM București a fost învinsă de Metz pe teren propriu, scor 24-27î, în prima manșă a sferturilor de finală ale EHF Champions League.
28.04.2024 | 18:22
CSM Bucuresti  Metz 2427 in sferturile EHF Champions League Misiune imposibila pentru tigroaice la retur
Imagine de la meciul CSM București - Metz, din prima manșă a sferturilor de finală ale EHF Champions League la handbal feminin. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
28-04-2024
14:03

CSM București - Metz 24-27

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – CSM București cedează în fața lui Metz, scor 24-27, și are o misiune extrem de dificilă pentru calificarea în Final Four. Returul va avea loc peste o săptămână, în Franța.

Min. 55: Campioana Franței controlează meciul în aceste momente. ”Tigroaicele” s-au lovit de zidul numit Sako. Scor: 22-25.

Min. 50: Franțuzoaicele au profitat de erorile CSM-ului și s-au desprins pe tabelă. Cădere inexplicabilă a ”tigroaicelor”. Scor: 21-23.

Min. 41: Multe greșeli individuale de ambele părți, ”tigroaicele” păstrează avansul minim. Scor: 19-18.

Min. 35: Început excelent de repriză pentru ”tigroaice”, care au preluat inițiativa. Scor: 18-17.

Min. 30: Franțuzoaicele revin după time-out și intră la cabine în avantaj grație golului marcat cu câteva secunde înainte de pauză de Emma Jaques. Scor: 14-15

Min. 24: ”Tigroiacele” se desprind în premieră la 2 goluri. Mayonnade sesizează momentul dificil al echipei sale și cere primul time out al meciului. Scor: 12-10.

Min. 20: Franțuzoaicele sunt lucide pe faza de atac, dar CSM reușește să revină de fiecare dată până acum. Scor: 9-9

Min. 15: Echilibrul se menține pe tabelă. Miza partidei atârnă greu pe umărul jucătoarelor. Scor: 7-7.

Min. 10: CSM București revine pe tabelă grație golurilor marcate de Cristina Neagu. Scor: 4-4. 

Min. 5 – Început ezitant pentru CSM București, cu 3 ratări pe faza de atac. Scor: 1-3.

Start de meci!

CSM București – Metz este un meci capital pentru “tigroaice“. Cristina Neagu și colegele sale au nevoie de o victorie cât mai clară în Sala Polivalentă, pentru a putea să își creeze premisele unei calificări în Final Four.

CSM București – Metz, live video online, în sferturile EHF Champions League

CSM București a trecut de Krim Ljubljana în play-off-ul pentru calificarea în sferturile EHF Champions League. A fost o dublă victorie a “tigroaicelor“, obținită cu același scor: 30-24.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, franțuzoaicele de la Metz au ajuns direct în sferturi, după ce au câștigat grupa B principală. Din această grupă a făcut parte și Rapid. Formația alb-vișinie a fost învinsă cu 33-22 în Franța și 34-31 la București.

Se anunță, așadar, un meci foarte greu pentru bucureștence. Metz este campioana ultimelor două ediții din prima ligă a Franței, iar în 2023 a părăsit EHF Champions League chiar în faza sferturilor de finală.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CSM București – Metz

Meciul care se va juca în Sala Polivalentă din București va fi transmis pe Digisport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 3. Partida CSM București – Metz poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Dacă reușește să obțină calificarea la finalul dublei manșe contra echipei franceze, CSM București va juca în Final Four-ul de la Budapesta. Meciurile care decid câștigătoarea EHF Champions League se dispută pe 1 și 2 iunie la MVM Dome.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor EHF Champions League

Meciul dintre CSM și Metz este cel care pune punct partidelor din turul sferturilor de finală ale Champions League la handbal feminin.

Sâmbătă, 27 aprilie

  • ora 17:00 Ferencvaros – Esbjerg 25 – 26
  • ora 19:00 Kristiansand – Gyor 23 – 30

Duminică, 28 aprilie

  • ora 15:00 Odense – Bietigheim
  • ora 17:00 CSM București – Metz (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 3)
ADVERTISEMENT

Manșele retur sunt programate pentru weekendul 4-5 mai. Gyor – Kristiansand și Metz – CSM București se joacă în data de 4 mai, iar Bietigheim – Odense și Ferencvaros – Esbjer cu o zi mai târziu.

Cote pariuri la meciul CSM București – Metz

Casele de pariuri anunță un duel echilibrat în Sala Polivalentă din București. Totuși, CSM este favorită la victorie, cu o cotă de 1,78. Remiza este cotată cu 7,90, iar un succes al franțuzoaicelor cu 2,72.

Pariorii pot merge și pe varianta unui meci spetcaculos. Cota pentru “peste 56,5 goluri“ este 1,95. “Sub 56,5 goluri“ are cota 1,87.

CSM București – Metz, live stream, 17:00, Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 3

“Tigroaicele“ sunt foarte aproape de un nou event. Ele și-au adjudecat deja Cupa României, după ce au învins Rapid în semifinale și Dunărea Brăila în finală. Titlul pare a fi, de asemenea, o simplă formalitate.

Astfel, Adi Vasile speră să definitiveze opera acestui sezon cu o prezență în Final Four-ul Champions League și chiar cu un nou succes istoric. CSM a câștigat Liga Campionilor în 2016, după ce a învins-o pe Gyor.

ADVERTISEMENT