Sport

CSM București a câștigat Cupa României în finala cu Dunărea Brăila! Rapid a ratat bronzul

CSM București a câștigat Cupa României. În finală, „tigroaicele” au învins Dunărea Brăila, scor 32-27. Rapid a pierdut finala mică împotriva Gloriei Bistrița.
21.04.2024 | 17:11
CSM Bucuresti a castigat Cupa Romaniei in finala cu Dunarea Braila Rapid a ratat bronzul
CSM București a câștigat trofeul Cupei României după finala cu Dunărea Brăila. Foto: Facebook - @CSM București.
ADVERTISEMENT
21-04-2024
14:19

CSM București a câștigat Cupa României!

CSM București a câștigat Cupa României după victoria din finală împotriva celor de la Dunărea Brăila, scor 32-27. Este pentru a șaptea oară când „tigroaicele” își trec în cont Cupa României. 

Echipa antrenată de Adi Vasile a condus finala de la un capăt la altul. Calificată în sferturile Ligii Campionilor, CSM București a condus la pauza meciului cu Dunărea Brăila, scor 17-13. 

Cea mai bună marcatoare de la CSM București a fost daneza Ostergaard, cu 9 goluri. De asemenea, Grace Zaadi a marcat de 6 ori în poarta adversă, în timp ce Quintino și Gonzalez au înscris 6 goluri pentru Dunărea Brăila. 

În finala mică s-au întâlnit Gloria Bistrița și Rapid. Echipa din București a pierdut medalia de bronz, scor 36-39 după prelungiri (15-12, 29-29). Vicecampioana României a ratat clasarea pe podium la Turneul Final Four al Cupei României. 

Semifinale: 

  • CSM București – Rapid 27-23
  • Dunărea Brăila – Gloria Bistrița 36-35, după prelungiri
20-04-2024
09:38

CSM București - Rapid București 27-23

Min. 60: Final de partidă! CSM București se impune cu scorul de 27 la 23.

Min. 54: Rapid recuperează teren: 26-21. 

Min. 43: Repriză a doua excelentă pentru CSM București, care se desprinde la 13 goluri: 24-11.

Min. 36: 17-11 pentru CSM București. 

Min. 30: CSM București termină prima repriză cu șase goluri avans. 

Min. 22: „Tigroaicele” revin după ce rapidistele preluaseră din nou conducerea.

Min. 12: CSM București se desprinde la două goluri.

Min. 2: Rapidistele conduc în startul partidei.

Primele două echipe din Liga Florilor se înfruntă în semifinalele Cupei României la handbal feminin. CSM București – Rapid începe la 12:30, cu “tigroaicele“ în postura favoritelor certe la victorie.

CSM București – Rapid, live video online, în semifinalele Cupei României

CSM București – Rapid a devenit un adevărat clasic al handbalului feminin românesc. Calificată și în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va juca cu Metz, CSM București vrea un nou parcurs perfect pe plan intern.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele“ au câștigat eventul anul trecut, după ce își adjudecaseră Cupa României și în 2022. Dacă trec de Rapid în semifinală, ele vor mai fi despărțite doar de un meci de cea de-a treia cupă consecutivă. Giuleștencele nu vor să se lase ușor bătute. Mai ales că deja mai au doar șanse pur teoretice la câștigarea titlului.

Echipa care se califică în finală va da în ultimul act peste câștigătoarea semifinalei doi. Aceasta se va disputa tot sâmbătă, de la 15:00, între Gloria Bistrița și Dunărea Brăila.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CSM București – Rapid

Meciurile din semifinalele Cupei României, inclusiv partida dintre “tigroaice“ și Rapid, vor fi transmise de difuzorul oficial al competiției, Pro Arena.

CSM – Rapid este un derby local și un meci mereu încins. Partida va putea fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Programul semifinalelor Cupei României

Echipele calificate în finală vor fi decise într-o singură manșă. Așadar, sâmbătă, în jurul orei 16:30 vom ști cum va arăta tabloul finalelor de duminică. Iată programul complet:

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 12:30 CSM București – Rapid (Pro Arena)
  • ora 15:00 Gloria Bistrița – Dunărea Brăila (Pro Arena)
ADVERTISEMENT

Duminică, 21 aprilie

  • ora 12:30 Finala mică
  • ora 15:00 Finala mare

Toate meciurile din semifinalele și finalele Cupei României se vor disputa în Sala Danubius, din Brăila. De subliniat că Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se vor întâlni și în semifinalele EHF European League!

Cote pariuri la CSM București – Rapid și Gloria Bistrița – Dunărea Brăila

Cota pe un succes al celor de la CSM București în semifinale este 1,20. Remiza este cotată cu 13,00, iar victoria rapidistelor are cota 6,50.

În cealaltă semifinală, favorită este formația care găzduiește competiția. Dunărea Brăila are cota 1,95 pentru un succes, în timp ce cota pe victoria Gloriei Bistrita este 2,25. Remiza are cota 8,00.

CSM București – Rapid, live stream, 12:30, Pro Arena

În Liga Florilor, CSM este lider cu 58 de puncte, urmată de Rapid care are 51 de puncte. Pe a treia poziție este Gloria Bistrița, cu 48 de puncte, iar pe 4 se află Dunărea Brăila, cu 47 de puncte.

Așadar, semifinalele Cupei României pu nfață în față cele mai tari echipe din România. FANATIK.ro vă ține la curent cu tot ce se întâmplă pe parchetul sălii Danubius, din Brăila!

ADVERTISEMENT