News

CTP, dur cu Gabriela Firea “de oțel”: “Aș putea spune că i-a rămas o bucată de sârmă, dar n-am s-o fac!”

24.10.2020 | 01:57
CTP dur cu Gabriela Firea de otel As putea spune ca ia ramas o bucata de sarma dar nam so fac
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Gabriela Firea pentru imaginea publicată pe contul de Facebook.

Aceasta s-a fotografiat în biroul de la Primăria București, amintind cetățenilor că este încă în funcție și puternică „de oțel”.

ADVERTISEMENT

CTP a criticat și noua funcție a fostului prefect de București, Gheorghe Cojanu, la emisiunea “Cap limpede”, de la Digi24.

CTP o face praf pe Gabriela Firea: „Cum să vii, să zici, rânjind, că ești tare ca oțelul, când oamenii mor?”

Cristian Tudor-Popescu a criticat aspru imaginea și textul Gabrielei Firea publicate ieri pe contul acesteia de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Aș putea să spun ca tot internetul că ea e din oțel că i-a rămas o bucată din sârma aia, dar n-am s-o fac. Că nu poți glumi cu asta. Dar stă la biroul ăla în care nu mai e nimic, în care nu a făcut nimic!”, a spus, ironic, acesta.

Reputatul ziarist a acuzat-o pe Gabriela Firea de inactivitate în timpul mandatului, iar acum această situație se prelungește prin imaginea publicată de către fostul primar, în birou.

ADVERTISEMENT

„Cum să vii să zici că ești tare ca fierul și iute ca oțelul când oamenii mor? Când nu e apă calda în București? Și ea vine, rânjind, să ne spună că e tare ca oțelul? În biroul gol?”, a încheiat CTP.

CTP a criticat și faptul că fostul Primar al Capitalei a ales să adauge un text în limba engleză lângă imagine, amintind de editorialul Vioricăi Dăncilă pentru Jerusalem Post.

ADVERTISEMENT

„Dar de ce în engleză?! S-a consultat cu doamna Dăncilă, care scrie la Jerusalema?! Să vină Dăncilă, aici, la Digi, să vină în direct să citească ce a scris la Jerusalema, în editorial!”, a îndemnat, ironic, CTP.

„Orban transmite mesajul ‘fiți ticăloși și inumani ca mine’ ”

Întrebat ce părere are despre noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, Cristian Tudor-Popescu a criticat întâi faptul că premierul Ludovic Orban i-a oferit o nouă funcție lui Gheorghe Cojanu, fostul prefect.

„Este o combinație de neomenie cu prostie rară”, a spus acesta, cu privire la declarațiile făcute de către Cojanu în trecut, prin care evita problemele reale ale bucureștenilor. Declarațiile fostului prefect au fost judecate ca fiind neglijente.

Numirea într-o nouă funcție a lui Gheorghe Cojanu în cadrul Secretariatului General al Guvernului i-a adus critici lui Ludovic Orban din partea lui CTP.

„Orban transmite mesajul ‘fiți ticăloși și inumani ca mine’ ”, a declarat Cristian Tudor-Popescu, El crede că neglijența de care a dat dovadă Cojanu prin declarațiile sale va fi perpetuată de către premier prin numirea acestuia într-o nouă funcție.

Cât despre Berbeceanu, CTP crede că acesta nu va avea destulă autoritate încât să ia decizii cu adevărat în favoarea cetățenilor.

ADVERTISEMENT