Life

Cu ce se ocupă acum Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul de aur al anilior ’80. S-au retras din lumina reflectoarelor și au descoperit o nouă pasiune: „Este o activitate interesantă”

Dana Bartzer și Dan Creimerman au făcut dezvăluiri despre retragerea din lumina reflectoarelor. Cu se ocupă acum cuplul de aur al anilor 1980.
02.10.2023 | 08:48
Cu ce se ocupa acum Dana Bartzer si Dan Creimerman cuplul de aur al anilior 80 Sau retras din lumina reflectoarelor si au descoperit o noua pasiune Este o activitate interesanta
Ce s-a ales de Dana Bartzer și Dan Creimerman. Sursa foto: colaj Fanatiik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Bartzer și Dan Creimerman au vorbit despre adevăratele motive care au dus la retragerea lor din lumina reflectoarelor. Au avut succesul după care mulți tânjesc, dar au ales să se focuseze pe altceva.

De ce s-au retras Dana Bartzer și Dan Creimerman din lumina reflectoarelor

În anii ’80, Dana Bartzer și Dan Creimerman făceau furori pe micile ecrane. Între timp, s-au retras din lumina reflectoarelor, dar nu au renunțat la dragostea lor pentru muzică.

ADVERTISEMENT

Au dat-o mai departe celor doi copiii ai lor și astfel au descoperit și pasiunea pentru pedagogie. Așa se face că acum se ocupă de pregătirea viitoarelor generații de muzicieni și au dezvăluit că nici nu-și mai doresc să apără în lumina reflectoarelor.

„Nu cred că lumina reflectoarelor mai e interesantă, există suficienți oameni care vor să fie în lumină, iar activitatea noastră este normală, câteodată mai multă în diferite momente, dar nimic extraordinar”, a declarat Dan Creimerman pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

La rândul său, Dana Bartzer consideră că toate lucrurile s-au așezat așa cum trebuia în viața lor. S-au  bucurat de carieră, dar și de familie, iar apoi și-au descoperit noua vocație.

„Cred că Dan și cu mine suntem oameni norocoși, toate lucrurile au venit pentru noi la timpul potrivit: scena, turneele, studioul, publicitatea, copiii, școala sunt etape pe care nu le-am forțat niciodată. S-au întâmplat pur și simplu”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Dana Bartzer și Dan Creimerman preferă să șlefuiască tinere talente

Dana Bartzer și Dan Creimerman preferă acum să se preocupe de șlefuirea tinerelor talente mai degrabă și nu mai sunt interesați să iasă în față. „Este o activitate interesantă. Descoperi oameni, cu gândurile lor, cu problemele lor, cu viața lor, și încerci să-i îndrumi pe drumul pe care ei speră să meargă”, a afirmat artistul.

Dana Bartzer a povestit că încă de mică, profesesoara sa a obervat că are talent de pedagog, însă în adolescență nu a dat importanță acestui lucru. Pe atunci punea accent pe faimă, dar situația s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

„Am început cu copiii noștri”

Mai întâi au fost emisiunile cu copii, la care a lucrat cu drag. După ce a devenit mamă și-a dat seama că-i place mult să împărtășească cu cei mici cunoștințele acumulate și a trecut la colegii lor de clasă.

 „Am început cu copiii noștri: de la temele de școală la pregătirea muzicală, la educație. Am continuat cu colegii copiilor noștri, pe care i-am îndrumat la școală, la orele de muzică .Așa am descoperit pasiunea de a-i învăța pe alții. Mai întâi, copii în primii ani de școală, apoi de gimnaziu, apoi liceeni.

Acum, la Colegiul Național de Muzică „George Enescu, ne întâlnim cu adolescenți din clasele 9-12, la secția jazz – muzică ușoară. Cu toții trec printr-un examen de admitere, sunt selectați, dar foarte diferiți. Unii dintre ei sunt deja mici artiști cu experiență, trecuți prin ani de scenă și de concursuri. Alții urcă pentru prima oară pe scenă în sala de spectacol a liceului”, a spus Dana Bartzer despre activitatea sa și a lui Dan Creimerman.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”