Life

Cu ce se ocupă, de fapt, Alin Simoiu, fosta ispită de la Insula Iubirii. A lucrat o vreme în străinătate

Cu ce se ocupă Alin Simoiu de la Insula Iubirii 2023. Fosta ispită masculină din sezonul 7 a lucrat în străinătate o perioadă.
29.08.2023 | 00:02
Cu ce se ocupa de fapt Alin Simoiu fosta ispita de la Insula Iubirii A lucrat o vreme in strainatate
Alin Simoiu, fostă ispită la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fosta ispită Alin Simoiu, de la Insula Iubirii. Tânărul a lucrat o perioadă peste hotare, însă acum are afaceri de succes. Bianca s-a îndrăgostit de el în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Cu ce se ocupă Alin Simoiu de la Insula Iubirii. Fosta ispită a lucrat o vreme în străinătate

În cadrul reality show-ului de la Antena 1, Alin Simoiu a fost una dintre cele mai eficiente ispite masculine. De-a lungul emisiunii, acesta s-a apropiat de Bianca, însă mulți l-au criticat pentru că a lăsat-o pe concurentă să se îndrăgostească de el.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 29 de ani, Alin este un tânăr antreprenor. În ciuda faptului că a avut parte de greutăți în viață, tânărul este ambițios și a depășit orice moment greu.

După ce a absolvit liceul, Alin a plecat în Germania, unde a muncit timp de câțiva ani. În perioada pe care a petrecut-o în străinătate, acesta a reușit să strângă bani pentru a deveni un antreprenor, iar acum are mai multe afaceri.

ADVERTISEMENT

Una dintre afaceri este legată de mașini, având o flotă de autoturisme Uber. În plus, se ocupă de vânzarea produselor pentru agricultură, după cum notează cancan.ro.

După ce a participat la Insula Iubirii, Alin s-a ales cu numeroase admiratoare, însă era obișnuit cu acest lucru înainte de emisiune. Tânărul a mărturisit că a avut, la un moment dat, șapte relații în același timp.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între Alin și Bianca la Insula Iubirii

Alin Simoiu a vorbit și despre Bianca, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Fosta ispită masculină spune că a rămas în relații bune cu ea și că s-au mai întâlnit de câteva ori după finala show-ului.

Tânărul spune că intențiile sale au fost bune în cadrul emisiunii și că Bianca nu s-ar fi îndrăgostit de el dacă totul ar fi fost bine în relația ei cu Marius.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dorit mult să ajut la dezvăluirea realității. Am vrut ca Bianca să vadă că există bărbați care o prețuiesc. Faptul că s-a îndrăgostit de mine arată că relația ei are lipsuri. Poate dacă ea se simțea împlinită, nu existam eu, a treia persoană.

 Responsabilitatea vieții îi aparține în totalitate. Mă bucur că acțiunile mele sunt interpretate cum trebuie și se observă că intenția mea a fost una bună, de a-mi face rolul și de a ajuta atât cât am putut și atât cât a ținut de mine”, a spus Alin după finala Insula Iubirii 2023.

ADVERTISEMENT